Groepslessen

Groepsles Utrecht

ALL INN Fitness & Health heeft een uitgebreid aanbod aan groepslessen, waarvan sommige uniek in Utrecht. De lessen variëren in intensiteit en focus, zo zijn lessen gericht op krachttraining zoals Bootybuilding, Bodypump, Total Body, Buikspierplezier en Functional Fit. Lessen gericht op cardiovasculaire systeem zoals Kickfun, Spinning, Fitcamp, Bootcamp, Zumba en RPM. Lessen gericht op Body & Mind zoals Yoga en Pilates.

Door de vele variatie die ALL INN Fitness & Health bied, kan een training meer bevatten dan een groepsles of fitness workout. Veel lessen die elkaar opvolgen zijn perfect te combineren, bijvoorbeeld de Bodypump en Yoga. Een top combinatie, te vinden op onder andere de zondag.

Sportschool Utrecht

De veelzijdigheid van ALL INN Fitness & Health in de sportiviteit die het bied blijft innovatief. Onze club wordt continue verbeterd in mogelijkheden en lessen. Overigens vinden de lessen plaats binnen in de groepsleszaal, op de buikspiermat, in de outdoor fitness en in het juliana park en omstreken. We blijven werken aan ons aanbod.

Veruit de meeste lessen worden binnen in de club gegeven. Inschrijven voor een groepsles is niet nodig bij ALL INN Fitness & Health. Wij zien het als de creativiteit van een instructeur of instructrice om ervoor te zorgen dat iedere member kan participeren in de groepsles. Voor speciale evenementen hebben wij alleen inschrijflijsten zoals release dagen van de Bodypump of de obstacle runs die we plannen met de Bootcamp groep.

Proefles groepsles Utrecht

Interesse gekregen in een van onze groepslessen? Of heb je doelen die je wilt behalen en professionele begeleiding bij nodig hebt? Bij ALL INN Fitness & Health ben je welkom. We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden met groepslessen en wij helpen je graag met het behalen van je doelen. Via onderstaande link kun je een gratis dagpas aanvragen.

Klik hier voor de gratis proefles

Hieronder vind je uitleg over de groepslessen die wij bieden:

Bodypump

Boksfit

Bootcamp

Bootybuilding

Buikspierplezier

Drumfitness

Fitcamp

Functional Fit

Kickfun

Pilates

Spinning

Total Body

Yoga

Zumba