Crosscamp Utrecht: CrossFitt en Bootcamp samen!

Beperk je uitdagingen niet, daag je grenzen uit!

ALL INN Fitness & Health steekt jou een hart onder de riem tijdens een uniek programma, waarbij Crossfit en Bootcamp zijn samengevoegd tot een uitdagende groepsles.

Tijdens CrossCamp Utrecht zal er op een uitdagende manier gewerkt worden aan je uithoudingsvermogen en kracht en techniek. Bij ALL Inn Fitness maken we gedurende de CrossCamp training gebruik van Barbells, Dumbells, Kettlebells, Plyoboxen, tractorbanden, zandzakken, TRX, touwen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen, zoals duwen, trekken, werpen, tillen springen, klimmen en rennen.

Crosstraining heeft een positief effect op kracht, conditie, lenigheid en algemene fitheid. Door de hoge verbranding wordt het vetpercentage verlaagd en laat het spiermassa groeien.

Bij CrossCamp Utrecht wordt er rekening gehouden met alle niveaus. Je kunt de oefening lichter doen of een hulp attribuut gebruiken. De trainingen zijn gevarieerd en dat is precies wat Crosscamp zo leuk maakt!

Wat is het verschil tussen Crossfit en Fitness?

Het verschil tussen Crossfit en Fitness is dat je bij Crossfit vooral gebruik maakt van je eigen lichaam, terwijl je bij fitness meer gebruik maakt van apparaten en/of losse gewichten. Tijdens een les Crossfit werk je bijvoorbeeld aan je conditie door te roeien. Push-ups en squads worden ook veel gebruikt in een Crossfit programma. Het is niet zo dat Crossfit per se beter is dan fitness. Dat hangt namelijk van je doelstelling af. Wil je fitter en sterker worden? Dan is Crossfit echt iets voor jou. Of train je juist voor bodybuilding? Dan is het handiger om aan de gewichten te hangen in de sportschool. Je kunt Crossfit er natuurlijk wel altijd bij doen, omdat het leuk is om in groepsverband te trainen en je goed wordt begeleid. Fitter worden is natuurlijk ook altijd iets positiefs.

Een volgend verschil is dat de persoonlijke begeleiding bij Crossfit vele malen groter is dan bij fitness. Er wordt in groepen gewerkt, onder begeleiding. Tijdens de lessen wordt er een hoop aandacht besteedt aan een goede techniek. Dit is erg belangrijk tijdens het uitvoeren van de oefeningen.Proeflesje CrossCamp Utrecht?

Meld je aan voor een proeflesje CrossCamp bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je CrossCamp zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast CrossCamp bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!


Misschien ook leuk om te proberen; een lesje BodyPump!

BodyPump in Utrecht is een groepsles van ALL INN Fitness & Health waarbij je kracht en uithoudingsvermogen wordt verbeterd. In een les van 60 minuten worden al je belangrijke spiergroepen uitgedaagd. Door de gevarieerde oefeningen zal je in een uurtje veel calorieën verbranden. BodyPump is niet alleen goed voor als je wilt afvallen, maar ook voor een goede conditie of een gevarieerde vorm van krachttraining. Meld je nu aan voor een proeflesje BodyPump!

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf! Probeer Personal Training nu GRATIS uit!