Cross fitness Utrecht

Welkom bij All Inn Fitness Wij geven gave cross fitness trainingen, zowel binnen als buiten, tegen een betaalbare prijs.

Wat is Cross fitness?

Cross fitness Utrecht is een manier van fitness, die verschillende sporten zoals gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.
Het is een combinatie van kracht en conditie. Het doel hierbij is om jezelf fitter, sterker en gezonder te voelen. De oefeningen voer je voor jezelf op een gevarieerde en hoge intensiteit uit.


Startinformatie

Cross fitness trainingen

Bij All Inn Fitness staan de Cross fitness trainingen altijd onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Voorafgaand zal de trainer altijd een warming-up verzorgen om blessures zoveel mogelijk te voorkomen. De warming-up kan de ene keer bestaan uit een technisch gedeelte om basisbewegingen te leren, de andere keer een kracht gedeelte om sterker te worden in een bepaalde oefening.

Daarna zullen jullie aan de slag gaan met de intensieve WOD. WOD staat voor “Workout of the Day” en kan variëren van een training van 10 tot 45 minuten. Bij de workout wordt er rekening gehouden met alle niveaus, zo kun je de oefening lichter doen of een hulp attribuut gebruiken. De Workouts Of the Day zijn geen dag hetzelfde. Deze variatie in oefeningen en trainingen is precies wat Cross fitness zo leuk maakt!

Cross fitness Utrecht materialen en trainingsoefeningen

Bij All Inn Fitness maken we gedurende de cross fitness training gebruik van Barbells, Dumbbells, Kettlebells, Plyoboxen, tractorbanden, zandzakken, TRX, touwen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen, zoals duwen, trekken, werpen, tillen springen, klimmen en rennen.

Doordat met deze oefeningen een maximale hoeveelheid spiermassa wordt aangesproken zijn de resultaten al bij twee á driemaal per week verbluffend. Crosstraining werkt kracht, conditie, lenigheid en algemene fitheid verhogend, verlaagt het vetpercentage en laat spiermassa groeien. Consequente beoefenaars van Cross fitness ontwikkelen het meest veelzijdige, complete en vooral bruikbare lichaam van alle sporters. Het behoeft geen uitleg dat een dergelijke mate van fitheid zich vertaalt in alle facetten van het dagelijks leven.

Cross fitness Utrecht prijs

Bij All Inn Fitness vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn eigen niveau kan sporten. Sporten is goed voor lichaam en geest waardoor je fitter door het leven kan gaan. Daarom bieden we bij All Inn Fitness de cross fitness lessen aan tegen een betaalbare prijs.

Cross fitness Utrecht

U bent van harte welkom om eens kennis te komen maken met cross fitness en All Inn Fitness. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en leiden u graag eens rond door ons sportcentrum.

Naast Cross fitness bieden we bij All Inn Fitness nog een grote verscheidenheid aan andere groepslessen aan. Neem gerust eens een kijkje bij onze andere groepslessen of bootcamp training. Wil je wel aan je kracht werken maar is Cross Fitness niet wat je zoekt? Bekijk dan alle informatie over Fitness Utrecht.