Yogalessen in Utrecht

yoga-utrecht

De yogalessen in Utrecht bij ALL INN Fitness & Health zorgen ervoor dat de lichaam en geest volledig tot rust komen. Onze yogalessen zorgen voor een ultieme verzorging en ontspanning van de spieren. Tijdens de yogales worden er verschillende poses gebruikt die bekend en minder bekend zijn om het lichaam te prikkelen. Door rek te geven aan spieren of de spieren juist te laten ontspannen geef je aandacht aan de dieper gelegen spieren.
Tijdens yoga beoefen je houdingen die zorgen voor een sterker lichaam en geest. Je lichaam en geest worden ruimer gemaakt en geopend. Daarnaast is yoga na een drukke werkdag ook heel ontspannend, omdat het zorgt voor een vermindering van stress en een betere harmonie van lichaam en geest. De sessies zorgen voor spanning en ontspanning tegelijk! Kortom: een heerlijke training.Yogalessen voor jong en oud

Wat onze yogalessen zo leuk maakt is dat het een leuke manier is om te sporten in Utrecht voor iedere leeftijd en ieder niveau. Met yoga kan je je spieren goed en gezond houden tot op hoge leeftijd. Laat de dagelijkse stress achter je en ontspan je geest en spieren tijdens een van onze effectieve yogalessen. Yogalessen zijn ook erg geschikt als aanvulling op een trainingsschema dat gericht is op het opbouwen van spierkracht of afvallen: houd de spieren gezond door ze ook regelmatig te stretchen en val gemakkelijker af doordat je lichaam en geest in balans zijn.

Volg een leuke proefles

Meld je aan voor een proeflesje yoga bij onze sportschool! Op deze manier kan je yoga zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast yoga bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!Misschien is pilates iets voor jou

Pilates is een groepsles waarbij houding, core stabiliteit, coördinatie, ademhaling en de focus op lichaam en geest centraal staan. Een training waarbij de spieren tegelijk versterkt en gerekt worden met als resultaat een evenwichtig, strak en soepel lichaam. Pilates is een training voor het hele lichaam maar focust voornamelijk op de core (romp of kern – de spieren rondom je buik, rug en bekken). Deze spieren vormen de basis van vrijwel alle bewegingen.

Mensen vragen ook

Wat doet yoga met je lichaam?

 

Tijdens yoga voer je oefeningen uit die goed zijn voor je lichaam en geest. De verschillende poses die uitgevoerd worden hebben een stres verlagend effect. Je lichaam wordt sterker en meer ontspannen van yogalessen.

Welke soort yoga is geschikt voor beginners?

 

Er zijn enorm veel verschillende vormen van yoga. Bij ALL INN Fitness & Health bieden we een gevarieerd programma aan, waarbij je kennis zult maken met Hatha Yoga tot Kundalini Yoga en van Yin Yoga tot Power Yoga. De lessen zijn uitdagend en voor zowel beginners als voor gevorderden een uitstekende keus.

Hoe effectief is yoga?

 

Yoga is erg effectief voor het bestrijden van hart- en vaatlijden. Laat je dagelijkse stress achter je en ontspan je geest en spieren tijdens een van onze heerlijke yogalessen.

Meld je aan voor een gratis proefles

Of je nu een doorgewinterde yogi bent of voor het eerst op de mat stapt, bij ALL INN Fitness & Health ben je altijd welkom om te verdiepen, te leren en te groeien. Door regelmatig yoga te beoefenen, geef je jezelf de kans om te herstellen, te revitaliseren en opnieuw verbinding te maken met je innerlijke zelf. Neem vandaag nog contact met ons op via 030 243 8725 voor meer informatie of ontdek welk abonnement bij jou past met onze gratis lidmaatschapstest.