Yoga Utrecht

Yoga Utrecht goed voor lichaam en geest

Yoga in Utrecht bij ALL INN Fitness & Health zorgt dat uw lichaam en geest volledig tot rust komen. Onze yogalessen zorgen voor een ultieme verzorging en ontspanning van de spieren. Tijdens de Yogales worden er verschillende poses gebruikt die bekend en minder bekend zijn om het lichaam te prikkelen door rek te geven aan spieren of juist ontspanning erop te leggen. Met deze training geef je aandacht aan de dieper gelegen spieren.


Startinformatie

Daarnaast is na een drukke werkdag yoga ook heel ontspannend omdat het zorgt voor een vermindering van stress en een betere harmonie van lichaam en geest. De sessies zorgen voor spanning en ontspanning tegelijk! Kortom: een heerlijke training.

Yoga Utrecht voor jong en oud

Onze lessen zijn geschikt voor ieder niveau en iedere leeftijd. Houd de spieren gezond en fit tot op hoge leeftijd. Laat de dagelijkse stress achter je en ontspan je geest en spieren tijdens één van onze heerlijke yogalessen. Ook als aanvulling op een trainingsschema gericht op spierkracht of afvallen: houd de spieren gezond door ze ook regelmatig te stretchen en val gemakkelijker af doordat lichaam en geest in balans zijn. Stress is een algemeen erkende dikmaker en onze yogalessen pakken stress direct in het lichaam aan.

Yoga Utrecht resultaat

Door met regelmaat de yogalessen te volgen ga je verschil merken in het lichaam. Zo wordt het lichaam flexibeler en voel je je fitter. Dit vertaalt zich in een prettig gevoel waardoor je ook geestelijk steeds beter in je vel raakt.

Yoga Utrecht zelf ervaren

Wil je het zelf ervaren? Kom een keer langs voor een gratis proefles en voel zelf waarom je nooit meer iets anders gaat willen! En bekijk vooral ook onze andere lessen die vormen van ontspannen bewegingen bevatten zoals bijvoorbeeld pilates. Zie ons uitgebreide groepslesrooster en kom een les meedoen/uitproberen