Spinning Utrecht

Ben jij op zoek naar de beste plek voor spinning in Utrecht? Wil jij helemaal tekeer gaan? Je conditie verbeteren of vet verliezen? Spinning is de groepsles waarbij je de meeste calorieën kan verbranden per uur! Gemiddeld verbrand je met een les tot zo’n 700 calorieën! Dus echt de meest optimale ondersteuning bij het afvallen of voor conditietraining. Bovendien hebben we bij ALL INN Fitness & Health nu een unieke les voor Utrecht waarbij je kunt trainen op je hartslag. Altijd in de ideale zone voor jouw trainingsdoelen!

Startinformatie

 

Wat is spinning?

Helemaal los gaan op een speciale fiets: een zware training waarbij discipline belangrijk is om je les te voltooien. De work-outs zijn te volgen op ieder niveau, dus je kan je eigen tempo en weerstand bepalen. Leuke en stimulerende achtergrondmuziek stimuleert je om alles van jezelf te geven…

Kom meedoen!

Neem een handdoek mee voor het zweten (want dat doe je gegarandeerd!) en een bidon met water die je in de bidonhouder van de fiets kunt plaatsen. Je kunt je bij ons altijd aanmelden voor een gratis proefweek waarbij je een week lang al onze groepslessen en andere trainingsfaciliteiten kan proberen. Dus kom lekker meedoen en ervaar spinning op hartslag zelf!

Wil je eerst nog wat meer informatie? Of ben je misschien benieuwd naar personal training Utrecht? Een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding is natuurlijk ook altijd mogelijk.

 

 

X