Spinning Utrecht

spinning utrecht

Ben jij op zoek naar de beste plek voor spinning in Utrecht? Wil je nu echt gaan beginnen met het verbeteren van je conditie of het verliezen van vet? Bij spinning zal je de meeste calorieën per uur verbranden! Gemiddeld verbrand je met een les spinning tot wel 700 calorieën! Daarom is Spinning echt de meest optimale ondersteuning bij het afvallen en/of het verbranden van calorieën. Wij bieden altijd de ideale mogelijkheid die aansluit op jouw trainingsdoelen!

Lekker intensief trainen op een speciale fiets. Een zware training waarbij discipline hoog in het vaandel staat om je les te voltooien. De work-outs zijn virtueel te volgen op ieder niveau. Hierdoor kan je zelf het tempo en de weerstand bepalen. Motiverende achtergrondmuziek stimuleert je om alles te geven tijdens de training!Wat is spinning Utrecht?

Helemaal los gaan op een speciale fiets: een zware training waarbij discipline belangrijk is om je les te voltooien. De work-outs zijn te volgen op ieder niveau, dus je kan je eigen tempo en weerstand bepalen. Leuke en stimulerende achtergrondmuziek stimuleert je om alles van jezelf te geven.
Neem een handdoek mee voor het zweten (want dat doe je gegarandeerd!) en een bidon met water die je in de bidonhouder van de fiets kunt plaatsen.

Hoe werkt virtual spinning bij ALL INN Fitness?

Het werkt net zoals een traditionele spinning les, alleen wordt dit virtueel via een beeldscherm gegeven. Het voordeel hiervan is dat je ieder moment van de dag kunt besluiten om een les te volgen.

Wat heb je nodig om virtueel te fietsen?

Een bidon met voldoende water en een handdoek. Als je wat fanatieker bent in het spinnen zijn SPD schoenen ook mogelijk. Dit zijn speciale schoenen die vastklikken op de pedalen. Deze schoenen worden ook gebruikt bij wielrennen en mountainbiken.Proefles Spinning?

Meld je aan voor een proeflesje Spinning bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je Spinning zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast Spinning bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje CrossCamp!

Tijdens CrossCamp zal er op een uitdagende manier gewerkt worden aan je uithoudingsvermogen en kracht en techniek. Bij ALL Inn Fitness maken we gedurende de CrossCamp training gebruik van Barbells, Dumbells., Kettlebells, Plyoboxen, tractorbanden, zandzakken, TRX, touwen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen, zoals duwen, trekken, werpen, tillen springen, klimmen en rennen. Meld je aan voor een proeflesje CrossCamp!

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf! Probeer Personal Training nu GRATIS uit!