Spinning Utrecht

spinning utrecht

Ben jij op zoek naar de beste plek voor spinning in Utrecht? Wil jij helemaal tekeer gaan? Je conditie verbeteren of vet verliezen? Spinning is de groepsles waarbij je de meeste calorieën kan verbranden per uur! Gemiddeld verbrand je met een les tot zo’n 700 calorieën! Dus echt de meest optimale ondersteuning bij het afvallen of voor conditietraining. Bovendien hebben we bij ALL INN Fitness & Health nu een unieke les voor Utrecht waarbij je kunt trainen op je hartslag. Altijd in de ideale zone voor jouw trainingsdoelen! Wij gaan met jou voor het beste resultaat en een leuke sportieve ervaring:

  • Wij kennen iedereen bij naam
  • Sporten met plezier
  • Betaalbaar sporten

Wat is spinning Utrecht?

Helemaal los gaan op een speciale fiets: een zware training waarbij discipline belangrijk is om je les te voltooien. De work-outs zijn te volgen op ieder niveau, dus je kan je eigen tempo en weerstand bepalen. Leuke en stimulerende achtergrondmuziek stimuleert je om alles van jezelf te geven…

Neem een handdoek mee voor het zweten (want dat doe je gegarandeerd!) en een bidon met water die je in de bidonhouder van de fiets kunt plaatsen. Je kunt je bij ons altijd aanmelden voor een Experience maand waarbij je een maand lang al onze groepslessen en andere trainingsfaciliteiten kan proberen. Dus kom lekker meedoen en ervaar spinning op hartslag zelf!

Wil je eerst nog wat meer informatie? Of ben je misschien benieuwd naar personal training Utrecht? Een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding is natuurlijk ook altijd mogelijk.Veel gestelde vragen over spinning Utrecht

Hoe werkt virtual spinning?

Het is net zoals een traditionele spinning les, alleen wordt dit virtueel via een beeldscherm gegeven. Ideaal want je kan ieder moment van de dag besluiten om een les te volgen.

Is spinnen goed om af te vallen?

Virtual spinning is een zeer geslaagde les om af te vallen, je kunt wel 600 KCAL per les verbruiken!

Wat nodig om virtueel te fietsen?

Een flesje drinken en een handdoek. Als je wat fanatieker bent in het spinnen zijn SPD schoenen ook mogelijk.