Spinning in Utrecht

spinning utrecht

Ben jij op zoek naar de beste plek voor spinning in Utrecht? Wil je nu echt gaan beginnen met het verbeteren van je conditie of het verliezen van vet? Bij spinning zal je de meeste calorieën per uur verbranden! Gemiddeld verbrand je met een les spinning tot wel 700 calorieën! Daarom is Spinning echt de meest optimale ondersteuning bij het afvallen en/of het verbranden van calorieën. All INN Fitness & Health biedt altijd de ideale mogelijkheid die aansluit op jouw trainingsdoelen!

Lekker intensief trainen op een speciale fiets. Een zware training waarbij discipline hoog in het vaandel staat om je les te voltooien. De workouts zijn virtueel te volgen op ieder niveau. Hierdoor kan je zelf het tempo en de weerstand bepalen. Motiverende achtergrondmuziek stimuleert je om alles te geven tijdens de training!Wat is spinning?

Helemaal los gaan op een speciale fiets: een zware training waarbij discipline belangrijk is om je les te voltooien. De workouts zijn te volgen op ieder niveau, dus je kan je eigen tempo en weerstand bepalen. De leuke muziek zorgt er bovendien voor extra motivatie tijdens het sporten in Utrecht.

Neem een handdoek mee voor het zweten (want dat doe je gegarandeerd!) en een bidon met water die je in de bidonhouder van de fiets kunt plaatsen.

Hoe werkt virtual spinning?

Het werkt net zoals een traditionele spinning les, alleen wordt dit virtueel via een beeldscherm gegeven. Het voordeel hiervan is dat je ieder moment van de dag kunt besluiten om een les te volgen bij onze sportschool.

Wat heb je nodig om virtueel te fietsen?

Een bidon met voldoende water en een handdoek. Als je wat fanatieker bent in het spinnen zijn SPD schoenen ook mogelijk. Dit zijn speciale schoenen die vastklikken op de pedalen. Deze schoenen worden ook gebruikt bij wielrennen en mountainbiken.Ontdek of deze les bij jou past

Meld je aan voor een proeflesje Spinning bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je Spinning zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast Spinning bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Plan jouw proefles in!

Wacht niet langer en stap in de wereld van intensieve, energieke en opzwepende spinning bij ALL INN Fitness & Health! Als je meer informatie wilt ontvangen of nieuwsgierig bent naar hoe deze les jou kan helpen je fitnessdoelen te bereiken, neem dan vandaag nog contact met ons op via 030 243 8725 of info@allinnfitness.nl. Je ontdekt ook gemakkelijk welk abonnement het beste bij jou past met onze gratis lidmaatschapstest.