Pilates Utrecht

pilates-utrecht

Pilates is een groepsles van ALL INN Fitness & Health in Utrecht die gericht is op lichaamsvorming en versteviging. Hierbij staat de harmonie tussen lichaam en geest centraal. De nadruk ligt bij de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de juiste balans staat. Het doel is om je spieren te verstevigen, maar wel lang en strak te houden. Een goede work-out voor het begin of eind van de dag!Wat is Pilates precies?

Pilates Utrecht is een groepsles waarbij houding, core stabiliteit, coördinatie, ademhaling en de focus op lichaam en geest centraal staan. Een training waarbij de spieren tegelijk versterkt en gerekt worden met als resultaat een evenwichtig, strak en soepel lichaam. Pilates is een training voor het hele lichaam maar focust voornamelijk op de core (romp of kern – de spieren rondom je buik, rug en bekken). Deze spieren vormen de basis van vrijwel alle bewegingen.

Bij elke pilatesoefening zorg je dat je core aangespannen is en daardoor getraind wordt. Deze oefeningen voer je uit op een mat en met gebruik van je eigen lichaamsweerstand. Van veel oefeningen zijn verschillende variaties mogelijk, met oplopende intensiteit. Daardoor is deze training geschikt voor ieder instapniveau.

Een proefles Pilates?

Meld je aan voor een proeflesje Pilates bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je Pilates zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast Pilates bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje Zumba!

Zumba is een groepsles gebaseerd op verschillende dansvormen. Het is een populaire sport om lekker fit te blijven. Iedereen kan meedoen met deze swingende work-out, want Zumbalessen hebben een laag instapniveau.
Bouw kracht en uithoudingsvermogen op, verbeter je cardio en breng je lichaam in shape op een manier die je niet eerder ervaren hebt. Meld je nu aan voor een proeflesje Zumba!!

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf! Probeer Personal Training nu GRATIS uit!Mensen vragen ook

Wat doet pilates met je lichaam?

 

Pilates vergroot je lichaamsbewustzijn en verminderd stress. Daarnaast zorgt het ervoor dat je wervelkolom soepel en sterk wordt. Doordat je lichaamshouding verbeterd wordt zijn de voordelen van pilates ook merkbaar in het dagelijks leven.

Wat is het verschil tussen yoga en pilates?

 

Het verschil tussen yoga en pilates is dat yoga bestaat uit een reeks oefeningen in vaste vorm, terwijl pilates een dynamische vorm aanneemt. Bij Pilates wordt meer gefocust op het uitvoeren van de oefeningen en bij Yoga meer op de geest en het lichaam.

Hoe vaak moet je pilates doen?

 

Het wordt aanbevolen om gemiddeld 2 keer per week pilates te doen en in dat geval merk je na 10-12 trainingen verschil.