fbpx

Fitness Utrecht

In de zeer luxe cardio-zaal van ALL INN Fitness & Health staan meer dan 30 toestellen. Steppen, roeien, lopen, fietsen of crossen: hier kun je alles doen om je conditie te verbeteren of op peil te houden.

Startinformatie

De voordelen van trainen met cardio apparatuur
Werk tegelijkertijd aan je gezondheid, figuur en spiermassa. De medewerkers van ALL INN Fitness & Health in Utrecht staan altijd voor je klaar met deskundig advies en helpen bij het uitkiezen van een trainingsprogramma dat aan je eigen wensen en tempo is aangepast. Of dat nou om conditieverbetering, vetverbranding, afvallen of andere doelstellingen gaat. Cardio is namelijk uiterst geschikt om van de extra kilootjes af te komen of gewoon meer spierkracht te ontwikkelen. Het is bovendien heel goed voor hart en longen. En het beeld van eindeloos hetzelfde halfuurtje op de hometrainer is ook allang niet meer waar… er is genoeg apparatuur om eindeloos te variëren en bovendien kun je tijdens het trainen je favoriete televisieprogramma bekijken.

Zelf ervaren?
Je kunt contact met ons opnemen voor een rondleiding of je direct aanmelden voor een gratis proefweek waarin je uitgebreid alle voordelen van ALL INN Fitness & Health op het gebied van cardio en gezondheid kan ervaren!

X