Bootcamp Utrecht

Heerlijk trainen in de buitenlucht: dat is bootcamp! Een fullbody workout waarbij gebruik wordt gemaakt van wat er in de natuur en de omgeving allemaal aanwezig is. Daardoor is iedere training anders, afwisselend en uitdagend. Met een combinatie van cardio en krachttraining zowel geschikt om af te vallen, conditie op te bouwen en spierkracht te vergroten.Bootcamp Utrecht

Hoe ziet een bootcamp les eruit?

Je traint je uithoudingsvermogen, souplesse, kracht en snelheid. De trainingen bevatten steeds andere elementen omdat we buiten trainen en gebruik maken van wat er op dat moment aanwezig is. Bovendien vindt de trainer het leuk om iedereen iedere keer net weer een beetje harder te pushen. Hardlopen, intervaltraining, krachttraining, explosiviteitstraining en nog veel meer. En dat allemaal lekker in de buitenlucht. Back to Basic! Dus wil jij graag je conditie verbeteren, lekker in een groep trainen in plaats van alleen maar binnen op de loopband? Ervaar onze kenmerken tijdens onze groepsles, want wij staan namelijk voor:

  • Wij kennen iedereen bij naam en zijn daarom een hechte familie!
  • Sporten met plezier
  • Betaalbaar sporten

Come and join ALL INN Fitness & Health bootcamp Utrecht!

Schrijf je direct in voor een Experience maand en kijk of je ons bij kunt houden. Met een Experience maand kun je direct al onze groepslessen en fitness trainingsfaciliteiten uitproberen. Gewoon een keer vrijblijvend kennismaken of een rondleiding op de club kan natuurlijk ook. En ga dan vooral in gesprek met één van onze professionele trainers, zij geven je het beste advies wat er bij jouw trainingswensen en -doelstellingen past!


Bootcamp Utrecht

 

Mensen vragen ook

Wat doe je in een bootcamp?

In een bootcamp wordt er in teamverband een training uitgevoerd onder professionele begeleiding van een trainer. De sessie duurt een uur. Door het groepsverband versterken de leden elkaar. Het doel van bootcamp trainingen is het verhogen van uithoudingsvermogen en kracht.

Zijn alle bootcamps zwaar?

Bootcamp lessen bij ALL INN Fitness & Health hebben een hoge intensiviteit. Jezelf uitdagen in de natuur met alles wat er in de omgeving aanwezig is. Bovendien vindt de trainer het leuk om iedereen iedere keer net weer een beetje harder te pushen. Hardlopen, intervaltraining, krachttraining, explosiviteitstraining en nog veel meer.

Hoe goed is bootcamp voor je?

Tijdens de bootcamp trainingen ben je lekker in de buitenlucht aan het trainen met alles wat de natuur en omgeving te bieden heeft. Het is goed voor de conditie, afvallen en voor het opbouwen van de spierkracht.