Bootcamp Utrecht

Heerlijk trainen in de buitenlucht: dat is bootcamp! Een fullbody workout waarbij gebruik wordt gemaakt van wat er in de natuur en de omgeving allemaal aanwezig is. Daardoor is iedere training anders, afwisselend en uitdagend. Met een combinatie van cardio en krachttraining zowel geschikt om af te vallen, conditie op te bouwen en spierkracht te vergroten.


Startinformatie

Bootcamp Utrecht

Hoe ziet een bootcamp les eruit?
Je traint je uithoudingsvermogen, souplesse, kracht en snelheid. De trainingen bevatten steeds andere elementen omdat we buiten trainen en gebruik maken van wat er op dat moment aanwezig is. Bovendien vindt de trainer het leuk om iedereen iedere keer net weer een beetje harder te pushen. Hardlopen, intervaltraining, krachttraining, explosiviteitstraining en nog veel meer. En dat allemaal lekker in de buitenlucht. Back to Basic! Dus wil jij graag je conditie verbeteren, lekker in een groep trainen in plaats van alleen maar binnen op de loopband?

Come and join ALL INN Fitness & Health bootcamp Utrecht!
Schrijf je direct in voor een gratis proefweek en kijk of je ons bij kunt houden. Met een gratis proefweek kun je direct al onze groepslessen, fitness en trainingsfaciliteiten uitproberen. Gewoon een keer vrijblijvend kennismaken of een rondleiding op de club kan natuurlijk ook. En ga dan vooral in gesprek met één van onze professionele trainers, zij geven je het beste advies wat er bij jouw trainingswensen en -doelstellingen past!

Bootcamp Utrecht