Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness Utrecht

Voor iedereen die gezondheid en duurzame inzetbaarheid belangrijk vindt is er bij ALL INN Fitness & Health bedrijfsfitness Utrecht in de buurt van Zuilen, Ondiep, Overvecht en de Schepenbuurt. Afhankelijk van wat u uw personeel wilt bieden zijn er verschillende samenwerkingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een goedkoper sportabonnement voor uw medewerkers als ze zich via uw bedrijf aanmelden. Of aan groepslessen die naast weerbaarheid, kracht en conditie ook samenwerking tussen collega’s verbeteren. Maar ook een maatwerk bootcamp voor uw medewerkers tijdens een teamdag behoort tot de mogelijkheden. 

De voordelen van bedrijfsfitness in Utrecht voor uw bedrijf

Samenwerken met ALL INN Fitness & Health draagt zonder meer bij aan uw imago als positieve en verantwoorde werkgever. Het grootste voordeel is echter natuurlijk dat sportende medewerkers gemiddeld gezonder zijn, efficiënter werken en minder ziekteverzuim. Wij bieden:

  • Professionele en persoonlijke begeleiding door erkende coaches                                               
  • Een uitgebreid groepslesrooster
  • 4000 m2 aan sportfaciliteiten 
  • 365 dagen per jaar geopend

Wilt u graag met ons samenwerken om uw medewerkers de beste sportfaciliteiten te kunnen bieden? Of heeft u andere wensen voor uw medewerkers op het gebied van sport en beweging die u graag met ons wilt bespreken zoals een speciale bootcamp voor bedrijven, een fitnessparcour of een gezonde teamdag? Wij hebben graag persoonlijk contactmet u om de mogelijkheden te bespreken!

Wil je weten of al gebruik kunt maken van bedrijfsfitness Utrecht bij ALL INN Fitness & Health?

Er zijn verschillende manieren waarop je organisatie al aangemeld kan zijn bij ons. Via Bedrijfsfitness Nederlanden Bedrijfsfitness Online kun je bij ons terecht, hier kun je dan onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten. Begeleidingen, metingen en schema’s zijn inbegrepen bij dit lidmaatschap. Zit jouw bedrijf hierbij? Aanmelden voor onze club gaat via de bedrijfsmanager.

Startinformatie