Zumba in Utrecht

Wanneer je op zoek bent naar een leuke en energieke manier om fit te worden, zijn onze lessen voor Zumba in Utrecht de ideale oplossing! De lessen van All INN Fitness & Health combineren de opzwepende ritmes van Latijnse muziek met gemakkelijk te volgen dansbewegingen. Hierdoor ontstaat een unieke fitnesservaring. Of je nu je conditie wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of gewoon wilt dansen op de beat, onze Zumba-lessen bieden iets voor iedereen!

Hoe ziet een les Zumba eruit?

Houd je van dansen, Latin muziek en wil je afvallen of aan je conditie werken? Dan is Zumba in Utrecht de workout voor jou! Je kunt tot wel 500 calorieën per uur verbranden en zo dans je jezelf ongemerkt in topvorm. Zumba is een groepsles gebaseerd op verschillende dansvormen. Het is een populaire sport om lekker fit te blijven. Iedereen kan meedoen met deze swingende workout, want Zumbalessen hebben een laag instapniveau. Bouw kracht en uithoudingsvermogen op, verbeter je cardio en breng je lichaam in vorm op een manier die je niet eerder ervaren hebt.

Ervaar het zelf en doe mee aan onze Zumbalessen!Een gezellige proefles volgen

Meld je aan voor een proeflesje bij onze sportschool. Zo kan je Zumba zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast Zumba bieden wij nog een heel scala aan lessen en fitness aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje Bootybuilding!

Train je billen met Bootybuilding, een unieke groepsles bij ALL INN Fitness & Health. De gehele les bestaat uit oefeningen voor de billen. Voorbeelden van oefeningen die worden uitgevoerd tijdens Bootybuilding zijn de hip thrust en squat. Hiermee worden de billen krachtig getraind. Deze training is voor iedereen toegankelijk, het is een goede aanvulling op je krachttraining maar ondersteunt ook bij het afvallen. Wij gaan met jou voor het beste resultaat en een leuke sportieve ervaring!

Veel gestelde vragen over Zumba

Is Zumba goed om af te vallen?

Ja, door de vele dansbewegingen ben je met het gehele lichaam in beweging. Hierdoor wordt het aantal verbrandde KCAL ook verhoogd.

Hoe gaat Zumba?

Zumba is een groepsles waarbij Latijnse salsa muziek wordt gedraaid. Het draait om een groepsles met veel verbranding en veel plezier!

Wat heb je nodig voor Zumba?

Een flesje water en een handdoek, je kunt dus zo meedoen!

Doe mee aan een van onze lessen

Stap uit je comfortzone en duik in de wereld van Zumba bij ALL INN Fitness & Health. Elke les is een feest op zich, waar fitness en plezier samenkomen in een krachtige combinatie die je helpt je doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact op via 030 243 8725 en ontdek zelf waarom Zumba bij ons niet zomaar een workout is, maar een ervaring die je niet wilt missen! Je kunt bij ons ook terecht voor andere leuke lessen, zoals BoksFit.