Zumba Utrecht

Zumba is een combinatie van eenvoudige danspasjes en intensieve fitnessbewegingen op heerlijke Latin muziek. Lekker een uurtje zweten op opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek? Tijdens de opzwepende danspassen vergeet je helemaal dat je met een intensieve work-out bezig bent!


Startinformatie

Voor wie is Zumba Utrecht geschikt?

Houd je van dansen, Latin muziek en wil je afvallen of aan je conditie werken? Dan is Zumba de work-out voor jou! Je kunt tot wel 500 calorieën per uur verbranden en zo dans je jezelf ongemerkt in topvorm! Het heerlijke aan Zumba is dat het voelt alsof je op een feestje bent en intussen val je af en word je fit! Iedereen kan meedoen met deze swingende work-out die geschikt is voor ieder fitnessniveau.
Bouw kracht en uithoudingsvermogen op, verbeter je cardio en breng je lichaam in shape op een manier die je niet eerder ervaren hebt. Ervaar het resultaat zelf!

Zin om mee te swingen bij Zumba Utrecht?

Je kunt je bij ons aanmelden voor een gratis proefweek dan kun je Zumba zelf ervaren! Bovendien kun je dan vrijblijvend kennismaken met onze trainers, die jou persoonlijk advies geven over de beste manier om jouw trainingsdoelstellingen te bereiken. Naast Zumba bieden we nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning zodat jij de fitste versie van jezelf kunt worden!

Veel gestelde vragen over Zumba Utrecht

Is Zumba goed om af te vallen?
Ja, door de vele dansbewegingen ben je met het gehele lichaam in beweging. Hierdoor wordt het aantal verbrandde KCAL ook verhoogd.

Hoe gaat Zumba?
Zumba is een groepsles waarbij Latijnse salsa muziek wordt gedraaid. Het draait om een groepsles met veel verbranding en veel plezier!

Wat heb je nodig voor Zumba?
Een flesje water en een handdoek, je kunt dus zo meedoen!