Zumba Utrecht

Hoe ziet een Zumba les bij ALL INN eruit?

Houd je van dansen, Latin muziek en wil je afvallen of aan je conditie werken? Dan is Zumba in Utrecht de work-out voor jou! Je kunt tot wel 500 calorieën per uur verbranden en zo dans je jezelf ongemerkt in topvorm. Zumba is een groepsles gebaseerd op verschillende dansvormen. Het is een populaire sport om lekker fit te blijven. Iedereen kan meedoen met deze swingende work-out, want Zumbalessen hebben een laag instapniveau.
Bouw kracht en uithoudingsvermogen op, verbeter je cardio en breng je lichaam in shape op een manier die je niet eerder ervaren hebt.

Ervaar het zelf en doe mee aan onze Zumbalessen!Proefles Zumba?

Meld je aan voor een proeflesje Zumba bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je Zumba Utrecht zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast Zumba bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje Bootybuilding!

Train je billen in Utrecht met Bootybuilding, een unieke groepsles bij ALL INN Fitness & Health. De gehele les bestaat uit oefeningen voor de billen. Voorbeelden van oefeningen die worden uitgevoerd tijdens Bootybuilding zijn de Hip Thrust en Squad. Hiermee worden de billen krachtig getraind. Deze training is voor iedereen toegankelijk, het is een goede aanvulling op je krachttraining maar ondersteunt ook bij het afvallen. Wij gaan met jou voor het beste resultaat en een leuke sportieve ervaring! Meld je aan voor een proeflesje Bootybuilding!

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf! Probeer Personal Training nu GRATIS uit!

Veel gestelde vragen over Zumba Utrecht

Is Zumba goed om af te vallen?

Ja, door de vele dansbewegingen ben je met het gehele lichaam in beweging. Hierdoor wordt het aantal verbrandde KCAL ook verhoogd.

Hoe gaat Zumba?

Zumba is een groepsles waarbij Latijnse salsa muziek wordt gedraaid. Het draait om een groepsles met veel verbranding en veel plezier!

Wat heb je nodig voor Zumba?

Een flesje water en een handdoek, je kunt dus zo meedoen!