Zumba Utrecht

Hoe ziet een Zumba les bij ALL INN eruit?

Houd je van dansen, Latin muziek en wil je afvallen of aan je conditie werken? Dan is Zumba in Utrecht de work-out voor jou! Je kunt tot wel 500 calorieën per uur verbranden en zo dans je jezelf ongemerkt in topvorm. Zumba is een groepsles gebaseerd op verschillende dansvormen. Het is een populaire sport om lekker fit te blijven. Iedereen kan meedoen met deze swingende work-out, want Zumbalessen hebben een laag instapniveau.

Bouw kracht en uithoudingsvermogen op, verbeter je cardio en breng je lichaam in shape op een manier die je niet eerder ervaren hebt.

Ervaar het zelf en doe mee aan onze Zumbalessen!Proefles Zumba?

Meld je aan voor een proeflesje Zumba bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je Zumba Utrecht zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast Zumba bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje Yoga!

Tijdens Yoga beoefen je houdingen die zorgen voor een sterker lijf en geest. Je lijf en geest worden ruimer gemaakt en geopend. Daarnaast is na een drukke werkdag yoga ook heel ontspannend omdat het zorgt voor een vermindering van stress en een betere harmonie van lichaam en geest. De sessies zorgen voor spanning en ontspanning tegelijk! Kortom: een heerlijke training. Meld je aan voor een proeflesje Yoga!

Veel gestelde vragen over Zumba Utrecht

Is Zumba goed om af te vallen?

Ja, door de vele dansbewegingen ben je met het gehele lichaam in beweging. Hierdoor wordt het aantal verbrandde KCAL ook verhoogd.

Hoe gaat Zumba?

Zumba is een groepsles waarbij Latijnse salsa muziek wordt gedraaid. Het draait om een groepsles met veel verbranding en veel plezier!

Wat heb je nodig voor Zumba?

Een flesje water en een handdoek, je kunt dus zo meedoen!