Personal training bij ons in Utrecht

Wat zeggen onze klanten!

Op zoek naar professionele personal training van een ervaren trainer in Utrecht? Met PT30 van ALL INN Fitness & Health word je wekelijks 30 minuten getraind door jouw persoonlijke coach. Tijdens personal training word je begeleid op het gebied van beweging, voeding, gedrag en gewoontes. Je zal de juiste kennis en ervaringen opdoen zodat je ook zelfstandig veilig leert trainen en je doelstellingen kan blijven behalen.

Over onze personal training

Onze sportschool heeft een gespecialiseerd team met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen bij afvallen, krachtopbouw, conditieverbetering en algemene gezondheidsverbetering. De personal trainers ontwikkelen een persoonlijk programma met een geschikt plan op basis van jouw doelen. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en dat zie je terug in het resultaat.

Wat mag jij van ons verwachten?

• 100 procent focus op jou

Bij ALL INN Fitness & Health zetten we de klant en zijn of haar proces centraal. Bij ons kan je sporten in Utrecht onder begeleiding van een van onze gediplomeerde trainers. Samen met jouw personal trainer werk je aan jouw persoonlijke doelen, laat je je motiveren en inspireren en krijg je advies op het gebied van voeding, training en opbouw.

• Personal training programma op maat

Personal training heeft zich in de loop der tijd bewezen als een van de meest effectieve trainingsmethodes. Bij ALL INN Fitness & Health geloven we in een goede samenwerking en motivatie. Samen met jou stellen we trainingsdoelen op en maken we een trainingsschema. Graag begeleiden we je tijdens het sporten om je doelen te behalen zodat je je weer gezond en fit voelt.

• Betaalbare prijzen

Bij ALL INN Fitness & Health heb je de beste begeleiding voor een eerlijke prijs. Onze prijzen zijn conform de markt en ingericht op hoe vaak je een personal training hebt. Zo kies je bij ons ook gemakkelijk een abonnement dat bij jou past met onze handige lidmaatschapstest.

Personal training Utrecht iets voor jou? Probeer het gratis

Welk doel je ook wil behalen, vandaag is de dag om de eerste stap te zetten. Iedereen is uniek en verdient daarom ook een persoonlijk plan van aanpak. Of je nu houdt van bootcamps of andere trainingsmethoden, onze trainers vinden een aanpak die voor jou werkt. Heb je vragen of wil je eerst graag een keer rondkijken bij de fitness? Dan is een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze personal trainers altijd mogelijk! Maak jouw afspraak door te bellen naar 030 243 8725.Onze trainers:

Mensen vragen ook

Wat houdt personal training in?

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer. Tijdens personal training heb je een coach die je begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mental coaching.

Heeft personal training zin?

Sporten met een Personal Trainer heeft een hoop voordelen. Met een trainer ga je een persoonlijk traject in en behaal je sneller resultaat dan wanneer je altijd jezelf moet motiveren om naar de sportschool te gaan. Daarnaast is het inhuren van een Personal Trainer tegenwoordig goed betaalbaar voor iedereen.

Hoe snel resultaat met personal training?

Doordat je personal trainer/coach weet wat goed voor jou is, train je de juiste spiergroepen op de juiste intensiteit, resulterend in een optimaal resultaat binnen een realistische termijn (van zo’n 12 weken). Zorg altijd voor voldoende (herstel)tijd tussen de trainingen.

Kan ik personal training uitproberen?

Bij ALL INN kun je een gratis proefles krijgen! Heb je nog andere vragen of wil je eerst graag een keer rondkijken bij de fitness dan is een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze personal trainers ook altijd mogelijk!