BodyPump Utrecht

bodypump utrecht

Body Pump in Utrecht is een groepsles van ALL INN Fitness & Health waarbij je kracht en uithoudingsvermogen wordt verbeterd. In een les van 60 minuten worden al je belangrijke spiergroepen uitgedaagd. Door de gevarieerde oefeningen zal je in een uurtje veel calorieën verbranden. Body Pump is niet alleen goed voor als je wilt afvallen, maar ook voor een goede conditie of een gevarieerde vorm van krachttraining.


Hoe ziet een BodyPump les bij ALL INN eruit?

De Body Pump les in Utrecht begint met een warming up. Het is belangrijk om je spieren van tevoren goed op te warmen. Hierdoor kan je tijdens de training volle bak presteren. Bij Body Pump train je in een uurtje al je spiergroepen. Door deze groepsles blijf je in shape en voel je je fit. Je lichaam wordt strakker door de hoge verbranding en je uithoudingsvermogen neemt toe. Je voelt je lekker en hebt zin om meerdere Body Pump lessen te gaan volgen! Als afsluiter van de training wordt er een Cooling Down gedaan. Dit is erg belangrijk, want hierdoor verklein je de kans op spierblessures en spierpijn.Een proefles BodyPump?

Meld je aan voor een proeflesje BodyPump bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je BodyPump Utrecht zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jou trainingsdoelen te bereiken. Naast BodyPump bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje Bodyshape!

Wil jij ook lekkerder in je vel zitten en je fit voelen? Kom dan meedoen met de groepsles BodyShape bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht! Deze groepsles geeft je een heerlijke full-body work-out, waarbij je zowel aan je conditie als je spierkracht werkt.


Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf!
Probeer Personal Training nu GRATIS uit!

Veel gestelde vragen over BodyPump Utrecht:

Wat houdt BodyPump in?

BodyPump is een groepsles waarbij de kracht en het uithoudingsvermogen worden verbeterd. Er wordt gebruik gemaakt van een barbell (stang) met lichte gewichten en er wordt getraind op het ritme van de muziek. Door de gevarieerde oefeningen is de verbranding vrij hoog waardoor dit ook gelijk een geschikte training is om af te vallen. BodyPump is niet alleen goed als je wilt afvallen. Ook voor een goede conditie of een gevarieerde vorm van krachttraining is BodyPump een leuke veelzijdige vorm van trainen. Het is namelijk zo dat je in een uur al je spiergroepen traint, en dan ook nog eens op leuke muziek. Door BodyPump blijf je in shape en zie je vrij snel resultaat. Je lichaam oogt strakker door de hoge verbranding en je uithoudingsvermogen neemt toe. Je voelt je lekker en hebt zin om meerdere BodyPump lessen te gaan volgen!

Moet je naast BodyPump ook krachttraining doen?

Het is wel een aanrader om naast BodyPump ook nog krachttraining te doen. Bij krachttraining maak je namelijk minder herhalingen met zwaardere gewichten. Dit zorgt ervoor dat de spier op een andere manier geprikkeld wordt wat weer resulteert in spiergroei. Wel is het raadzaam je spieren voldoende rust te geven wanneer je BodyPump combineert met krachttraining, want anders kan overtraining een naar gevolg zijn. Wanneer je krachttraining met BodyPump combineert raak je in een goede shape waarbij je kracht en uithoudingsvermogen snel toenemen. Ideaal dus om fit te blijven! Tijdens een Body Pump les is een goede houding belangrijk. Zo voorkom je blessures en verbeter je ook gelijk je houding voor bewegingen in het dagelijks leven.

Hoe lang duurt een BodyPump les?

Een les BodyPump duurt een uur. Het is dus ook een ideale vorm van trainen wanneer je weinig tijd hebt.

Waarom zou ik mee moeten doen aan BodyPump lessen?

Door een aantal BodyPump lessen worden je conditie, spierkracht en shape verbeterd. Het is daarnaast goed voor sociaal contact omdat je in groepsverband traint. Je traint veelzijdig in relatief korte tijd. Je traint al je spiergroepen op een leuke manier onder leiding van goede muziek. Combinerend met krachttraining is dit een ideale manier om op een leuke manier fit te worden en fit te blijven!