Bodypump Utrecht

BodyPump is een groepsles waarmee je zowel kracht als uithoudingsvermogen verbetert. Een heerlijke training op het ritme van de muziek met gevarieerde oefeningen met lichte gewichten. BodyPump zorgt voor spierversteviging en spierconditie. Daarnaast is het een goede work-out om af te vallen omdat door toename van spiermassa je basisverbranding een flinke boost krijgt en je in een les tot wel 560 calorieën verbrandt.


Startinformatie

Voor wie is BodyPump geschikt en hoe ziet een les eruit?

Het fijne aan het BodyPump concept is dat je de gewichten waarmee je traint zelf kunt bepalen. Daarmee is BodyPump geschikt voor ieder instapniveau en eigenlijk een must-do work-out voor iedere trainingsdoelstelling. Want of je nou wilt afvallen, krachttrainen of algemeen aan je conditie wilt werken, BodyPump ondersteunt bij allemaal!

In de les van een uur train je, met behulp van basisoefeningen als squats, deadlifts en curls alle belangrijke spiergroepen. Veel herhalingen met een relatief licht gewicht op inspirerende muziek en aangemoedigd door een gedreven instructeur: in no-time ben je super fit en zijn je trainingsdoelen bereikt!

Wil je het een keer proberen?

Je kunt altijd langskomen voor een rondleiding of je direct aanmelden voor een gratis proefwerk. Daarmee kun je een week lang als onze groepslessen zoals BodyPump (maar probeer vooral ook als onze andere groepslessen en uitgebreide cardio en krachttrainingen) uitproberen.