BodyPump in Utrecht

bodypump utrecht

BodyPump in Utrecht is een groepsles van ALL INN Fitness & Health waarbij je kracht en uithoudingsvermogen wordt verbeterd. In een les van 60 minuten worden al je belangrijke spiergroepen uitgedaagd. Door de gevarieerde oefeningen zal je in een uurtje veel calorieën verbranden. Body Pump is niet alleen goed voor als je wilt afvallen, maar ook voor een goede conditie of een gevarieerde vorm van krachttraining.


Hoe ziet een BodyPump les eruit?

De BodyPump les begint met een warming up. Het is belangrijk om je spieren van tevoren goed op te warmen. Hierdoor kan je tijdens de training volle bak presteren. Bij Body Pump train je in een uurtje al je spiergroepen. Door deze groepsles blijf je in vorm en voel je je fit. Je lichaam wordt strakker door de hoge verbranding en je uithoudingsvermogen neemt toe. Je voelt je lekker en hebt zin om meerdere Body Pump lessen te gaan volgen! Als afsluiter van de training wordt er een Cooling Down gedaan. Dit is erg belangrijk, want hierdoor verklein je de kans op spierblessures en spierpijn.Een proefles volgen

Door een proefles te volgen, kan je zelf ervaren of deze les bij jou past. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jou trainingsdoelen te bereiken. Naast BodyPump bieden wij nog een heel scala aan andere lessen, zoals Zumba, en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje BodyShape!

Wil jij ook lekkerder in je vel zitten en je fit voelen? Kom dan meedoen met de groepsles BodyShape bij onze sportschool! Deze groepsles geeft je een heerlijke full-body workout, waarbij je zowel aan je conditie als je spierkracht werkt.

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!

Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf!

Veel gestelde vragen over BodyPump

Wat houdt BodyPump in?

BodyPump is een groepsles waarbij de kracht en het uithoudingsvermogen worden verbeterd. Er wordt gebruik gemaakt van een barbell (stang) met lichte gewichten en er wordt getraind op het ritme van de muziek. Door de gevarieerde oefeningen is de verbranding vrij hoog waardoor dit ook gelijk een geschikte training is om af te vallen. Deze les is niet alleen goed als je wilt afvallen. Ook voor een goede conditie of een gevarieerde vorm van krachttraining is BodyPump een leuke veelzijdige vorm van trainen. Het is namelijk zo dat je in een uur al je spiergroepen traint, en dan ook nog eens op leuke muziek. Met deze les blijf je in vorm en zie je vrij snel resultaat. Je lichaam oogt strakker door de hoge verbranding en je uithoudingsvermogen neemt toe. Je voelt je lekker en hebt zin om meerdere BodyPump lessen te gaan volgen!

Moet je naast BodyPump ook krachttraining doen?

Het is wel een aanrader om naast BodyPump ook nog krachttraining te doen. Bij krachttraining maak je namelijk minder herhalingen met zwaardere gewichten. Dit zorgt ervoor dat de spier op een andere manier geprikkeld wordt wat weer resulteert in spiergroei. Wel is het raadzaam je spieren voldoende rust te geven wanneer je deze les combineert met krachttraining, want anders kan overtraining een naar gevolg zijn. Wanneer je krachttraining met BodyPump combineert raak je in een goede vorm waarbij je kracht en uithoudingsvermogen snel toenemen. Ideaal dus om fit te blijven! Tijdens een Body Pump les is een goede houding belangrijk. Zo voorkom je blessures en verbeter je ook gelijk je houding voor bewegingen in het dagelijks leven.

Hoelang duurt een les?

Een les BodyPump bij onze gym duurt een uur. Het is dus ook een ideale vorm van trainen wanneer je weinig tijd hebt.

Waarom zou ik mee moeten doen aan BodyPump lessen?

Door een aantal BodyPump lessen worden je conditie, spierkracht en vorm verbeterd. Het is daarnaast goed voor sociaal contact omdat je in groepsverband traint. Je traint veelzijdig in relatief korte tijd. Je traint al je spiergroepen op een leuke manier onder leiding van goede muziek. Combinerend met krachttraining is dit een ideale manier om op een leuke manier fit te worden en fit te blijven!


Neem contact met ons op en plan een proefles in

Ben je geïntrigeerd door wat je hebt gelezen en enthousiast om de magie van BodyPump in Utrecht zelf te ervaren? Aarzel dan niet om contact met ons op te namen en jouw experience maand te starten. Ons team van toegewijde en ervaren trainers staat klaar om je te verwelkomen en je te begeleiden op je fitnessreis. Of je nu je conditie wilt verbeteren, aan je spierkracht wilt werken of gewoon op zoek bent naar een leuke en energieke manier om te sporten, wij hebben alles in huis om aan je behoeften te voldoen. Bel naar 030 243 8725 of stuur een e-mail naar info@allinnfitness.nl en zet vandaag nog de eerste stap naar een fitter, sterker en gezonder jij! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw persoonlijke fitnessdoelen.