Zwangerfit Utrecht

Zwangerfit

ZwangerFit: dé zwangerschapscursus in Utrecht Zuilen

Iedere aankomende moeder weet dat een gezonde levensstijl en sporten tijdens de zwangerschap goed is voor de baby en helpt om de zwangerschap, de bevalling en het herstel daarna zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar je lichaam verandert, spieren mogen niet op dezelfde manier belast worden en snoeihard trainen wordt ook afgeraden… wat doe je dan wel? Daarvoor hebben we bij ALL INN Fitness & Health ZwangerFit! Een heerlijke manier om tijdens je zwangerschap gezond en in beweging te blijven met respect voor je zwangere lichaam. Gun jezelf en je baby de allerbeste zwangerschap door lekker te blijven sporten op een manier die bij je zwangere lichaam past.


Startinformatie

Een training specifiek gericht op het versterken van de spieren (met speciale aandacht voor de bekkenbodemspieren) en behoud/verbeteren van de conditie. Allemaal gericht op de behoeftes van jouw lichaam tijdens deze zwangerschap. De lessen zijn deels actief en deels informatief (waardoor je geen aanvullende zwangerschapscursus meer nodig hebt).
ZwangerFit: Voor iedereen die fit wil blijven tijdens en na de zwangerschap. Combineer de informatie van een zwangerschapscursus met een goede work-out voor je zwangere lichaam. Als je tot 40 weken keihard door wil trainen ben je hier niet aan het goede adres: de focus ligt op respect en aandacht voor je lichaam en de behoeftes daarvan in verschillende fases van de zwangerschap.
Zelf ervaren? Bij ALL INN Fitness & Health kun je met een gratis proefweek alle lessen uitproberen. Je bent welkom vanaf de 12e week van je zwangerschap en vanaf 6 weken na de bevalling.

X