Zwangerfit Utrecht

Zwanger fit

ZwangerFit: dé zwangerschapscursus in Utrecht Zuilen

Iedere aankomende moeder weet dat een gezonde levensstijl en sporten tijdens de zwangerschap goed is voor de baby en helpt om de zwangerschap, de bevalling en het herstel daarna zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar je lichaam verandert, spieren mogen niet op dezelfde manier belast worden en snoeihard trainen wordt ook afgeraden… wat doe je dan wel? Daarvoor hebben we bij ALL INN Fitness & Health ZwangerFit! Een heerlijke manier om tijdens je zwangerschap gezond en in beweging te blijven met respect voor je zwangere lichaam. Gun jezelf en je baby de allerbeste zwangerschap door lekker te blijven sporten op een manier die bij je zwangere lichaam past.


Wat houdt ZwangerFit in?

Een training specifiek gericht op het versterken van de spieren (met speciale aandacht voor de bekkenbodemspieren) en behoud/verbeteren van de conditie. Allemaal gericht op de behoeftes van jouw lichaam tijdens deze zwangerschap. De lessen zijn deels actief en deels informatief (waardoor je geen aanvullende zwangerschapscursus meer nodig hebt).
ZwangerFit: Voor iedereen die fit wil blijven tijdens en na de zwangerschap. Combineer de informatie van een zwangerschapscursus met een goede work-out voor je zwangere lichaam. Als je tot 40 weken keihard door wil trainen ben je hier niet aan het goede adres: de focus ligt op respect en aandacht voor je lichaam en de behoeftes daarvan in verschillende fases van de zwangerschap.
Zelf ervaren? Bij ALL INN Fitness & Health kun je met een gratis proefweek alle lessen uitproberen. Je bent welkom vanaf de 12e week van je zwangerschap en vanaf 6 weken na de bevalling.

ZwangerFit uitproberen?

Je bent altijd welkom voor een rondleiding of extra informatie over de groepsles ZwangerFit. Daarnaast kan je ook direct aanmelden voor een Experience maand. Daarmee kun je een maand uitproberen of ZwangerFit bij All Inn Fitness & Health bij je past.Mensen vragen ook

Is Zwangerfit goed voor je?

Zwangerfit is zeker goed voor je, want hierdoor word of blijf je fit tijdens je zwangerschap.

Tot hoever in de zwangerschap is zwangerfit geschikt?

Zwanger fit is tot laat in de zwangerschap geschikt en zelfs goed voor je. Tijdens de lessen van zwangerfit ben je goed in beweging met respect voor je zwangere lichaam.

Is zwangerfit erg zwaar?

Door de goede begeleiding en het respectvol omgaan met het zwangere lichaam is het niet zwaar en juist goed voor het lichaam en de baby. Je kunt deze lessen tot laat in de zwangerschap blijven volgen