Zwangerfit Utrecht

Zwanger fit

ZwangerFit Utrecht

Bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht bieden wij een exclusieve les ZwangerFit aan! Een heerlijke les om tijdens je zwangerschap gezond en in beweging te blijven met respect voor je zwangere lichaam. Gun jezelf en je baby de allerbeste zwangerschap door lekker te blijven sporten op een manier die bij je zwangere lichaam past.


Wat houdt ZwangerFit in?

Een training specifiek gericht op het versterken van de spieren (met speciale aandacht voor de bekkenbodemspieren) en behoud/verbeteren van de conditie. Allemaal gericht op de behoeftes van jouw lichaam tijdens deze zwangerschap. De lessen zijn deels actief en deels informatief, waardoor je geen aanvullende zwangerschapscursus meer nodig hebt.
ZwangerFit is voor iedereen die fit wil blijven tijdens en na de zwangerschap. Combineer de informatie van een zwangerschapscursus met een goede work-out voor je zwangere lichaam. Als je tot 40 weken keihard door wil trainen ben je hier niet aan het goede adres: de focus ligt op respect en aandacht voor je lichaam en de behoeftes daarvan in verschillende fases van de zwangerschap.

Proeflesje ZwangerFit

Meld je aan voor een proeflesje ZwangerFit bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je ZwangerFit zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast ZwangerFit bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden.

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje Yoga!

De Yoga lessen in Utrecht bij ALL INN Fitness & Health zorgen ervoor dat uw lichaam en geest volledig tot rust komen. Onze yogalessen zorgen voor een ultieme verzorging en ontspanning van de spieren. Tijdens de Yogales worden er verschillende poses gebruikt die bekend en minder bekend zijn om het lichaam te prikkelen. door rek te geven aan spieren of de spieren juist te laten ontspannen geef je aandacht aan de dieper gelegen spieren. Meld je nu aan voor een proeflesje Yoga!

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf!

Probeer Personal Training nu GRATIS uit!

Mensen vragen ook

Is Zwangerfit goed voor je?

Zwangerfit is zeker goed voor je, want hierdoor word of blijf je fit tijdens je zwangerschap.

Tot hoever in de zwangerschap is zwangerfit geschikt?

Zwanger fit is tot laat in de zwangerschap geschikt en zelfs goed voor je. Tijdens de lessen van zwangerfit ben je goed in beweging met respect voor je zwangere lichaam.

Is zwangerfit erg zwaar?

Door de goede begeleiding en het respectvol omgaan met het zwangere lichaam is het niet zwaar en juist goed voor het lichaam en de baby. Je kunt deze lessen tot laat in de zwangerschap blijven volgen