Booty Building Utrecht

Train je billen in Utrecht met BootyBuilding, een unieke groepsles bij ALL INN Fitness & Health. Een hele les lang de billen trainen op kracht en uithoudingsvermogen. Er zitten veel voordelen aan het trainen van de billen met als één van de duidelijkste redenen een mooi achterwerk. Maar ook voor je houding en core zijn je billen super belangrijk.
De billen trainen was nog nooit zo intensief als met deze les die zich focust op krachttraining van de bil. Met oefeningen als bijvoorbeeld de Hip Thrust en Squat worden de billen zwaar getraind. Deze training is voor iedereen toegankelijk, het is een goede aanvulling op je krachttraining maar ondersteunt ook bij het afvallen. Wij gaan met jou voor het beste resultaat en een leuke sportieve ervaring:

  • Wij kennen iedereen bij naam
  • Sporten met plezier
  • Betaalbaar sporten


Waarom Krachttraining voor de billen?

Je krijgt er niet alleen een goed achteraanzicht van maar vaak worden knie- rug- en heupklachten veroorzaakt door een te zwakke bilspier. Ook is de bilspier één van de grote spieren van het lichaam waardoor training de vetverbranding verhoogt. Strak op het strand in de zomer met behulp van de BootyBuilding!

Zelf alle voordelen ervaren van deze training?

Kom een keer meedoen en ervaar alle voordelen van deze training! Bij ALL INN Fitness & Health kun je je altijd inschrijven voor een Experience maand waarbij je een maand lang alle groepslessen gratis mag proberen. Laat je billen niet zitten en doe een keer gratis mee!