Booty Building Utrecht

Train je billen in Utrecht met Bootybuilding, een unieke groepsles bij ALL INN Fitness & Health. De gehele les bestaat uit oefeningen voor de billen.

Voor veel mensen zijn billen één van de populairste spiergroepen om te trainen. Maar naast dat ronde billen er goed uitziet, dragen sterk ontwikkelde bilspieren ook bij aan een goede lichaamshouding. Om sneller strakkere bilspieren te krijgen is het belangrijk dat je ze wat extra aandacht geeft met de juiste bilspieroefeningen.

Voorbeelden van oefeningen die worden uitgevoerd tijdens Bootybuilding zijn de Hip Thrust en Squad. Hiermee worden de billen krachtig getraind. Deze training is voor iedereen toegankelijk, het is een goede aanvulling op je krachttraining maar ondersteunt ook bij het afvallen. Wij gaan met jou voor het beste resultaat en een leuke sportieve ervaring!

In de ALL INN Fitness Blog staat een blog met de beste oefeningen voor de billen. Altijd handig en leuk om te lezen!


Proefles Bootybuilding?

Meld je aan voor een proeflesje Bootybuilding bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je Bootybuilding zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast Bootybuilding bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje Yoga!

De Yoga lessen in Utrecht bij ALL INN Fitness & Health zorgen ervoor dat uw lichaam en geest volledig tot rust komen. Onze yogalessen zorgen voor een ultieme verzorging en ontspanning van de spieren. Tijdens de Yogales worden er verschillende poses gebruikt die bekend en minder bekend zijn om het lichaam te prikkelen. door rek te geven aan spieren of de spieren juist te laten ontspannen geef je aandacht aan de dieper gelegen spieren. Meld je nu aan voor een proeflesje Yoga!

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf! Probeer Personal Training nu GRATIS uit!Mensen vragen ook

Wat is een Booty Building les?

Een Booty building les is een groepsles waarin de focus ligt op het trainen van de billen. Tijdens de les worden verschillende oefeningen uitgevoerd zoals de Squad.

Welke oefeningen doe je tijdens Booty Building?

Tijdens de lessen bootybuilding train je de hele les je billen op kracht en uithoudingsvermogen. Met oefeningen zoals de Hip Thrust en Squat worden de billen zwaar getraind.

Is Booty Building een zware les?

Tijdens deze lessen doe je oefeningen om je billen te trainen. Je traint alle bilspieren doormiddel va Hip Thrust, squad en andere oefeningen. Tijdens deze lessen kan je zelf het gewicht bepalen, maar daag jezelf vooral uit en ga elke les stapjes omhoog voor de meeste progressie.