BodyShape Utrecht

BodyShape Utrecht

Wil jij ook lekkerder in je vel zitten en je fit voelen? Kom dan meedoen met de groepsles BodyShape bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht! Deze groepsles geeft je een heerlijke full-body work-out, waarbij je zowel aan je conditie als je spierkracht werkt. De meest ultieme combinatie voor een strak lichaam is zowel cardio als krachttraining.


Wat kun je verwachten bij een BodyShape les?

Tijdens de les werk je met losse gewichten. BodyShape Utrecht is een mooie gecombineerde groepsles voor sporters die afwisselend op verschillende vlakken willen trainen. Hierbij kom je uiteraard in goede shape!

Een heerlijke low-impact (dus geen sprongen of heftige belasting van de gewrichten) les die start met cardio-oefeningen en vervolgens doorloopt met spiertraining voor alle spiergroepen. Er wordt gebruik gemaakt van attributen en matjes. Iedere BodyShape les heeft andere oefeningen en routines waardoor het steeds uitdagend blijft en je spieren keer op keer geprikkeld worden.

Een proefles BodyShape?

Meld je aan voor een proeflesje BodyShape bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je BodyShape zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jou trainingsdoelen te bereiken. Naast BodyShape bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje BoksFit!

BoksFit is een les van ALL INN Fitness & Health in Utrecht, die gebaseerd is op het leren van boks technieken, intervaltraining en uitdagende krachttraining. Begeleid door een professionele trainer werk je aan alles wat je nodig hebt voor het boksen, zonder dat je daadwerkelijk de ring in hoeft te gaan. Sla de dag lekker van je af terwijl je spieren kweekt en aan je conditie werkt. Meld je nu aan voor een proeflesje BoksFit!

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf! Probeer Personal Training nu GRATIS uit!Mensen vragen ook

Wat is een Bodyshape les?

 

Een Bodyshape les is een les waarin je spierkracht en conditie worden verbeterd. Het accent ligt op de grote spiergroepen, zoals de borst, rug, benen en billen. Door de full-body work-out met afwisselende intensiteit is dit een leuke les om te volgen bij ALL INN Fitness & Health!

Waar is bodyshape goed voor?

 

Tijdens de lessen bodyshape doe je een full-body work-out. Waarbij je aan zowel je conditie als je spierkracht werkt. Je werkt aan het verstevigen van de spieren en verbeteren van de conditie. Tijdens de training wordt voornamelijk aandacht besteed aan de buik, rug , borst, bil- en beenspieren.

Voor wie is bodyshape een geschikte les?

 

Tijdens bodyshape werk je zowel aan je houding, als je uithoudingsvermogen en je spierkracht. Je traint bij deze lessen zowel je grote als kleine spiergroepen.