Boksen

Wil jij graag een bokstraining volgen maar dan zonder blauwe plekken? Dan is deze les voor jou! Boksen wordt steeds populairder daarom hebben we al het goede van een intensieve bokstraining genomen en samengevoegd in BoksFit. Met een combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en snelheid werk je aan je algemene fitheid en raak je in no time in super vorm.


Startinformatie

Wat is BoksFit?
BoksFit is een les gevuld met het leren van boks technieken, intervaltraining en uitdagende krachttraining. Begeleid door een professionele trainer werk je aan alles wat je nodig hebt voor het boksen, zonder dat je daadwerkelijk de ring in gaat en op je gezicht geslagen kunt worden. Sla de dag lekker van je af terwijl je spieren en conditie kweekt zoals je altijd al had willen hebben. Wij zorgen gegarandeerd voor een uitdagende training waarmee jij je grenzen verlegt.

Een keer mee sparren?
Kom een keer mee trainen en voel het verschil! Je kunt je bij ons altijd aanmelden voor een gratis proefweek waarbij je een week lang al onze trainingsfaciliteiten en groepslessen kunt proberen. Dus kom meedoen en ervaar het zelf! En als je er dan toch bent, overleg dan ook direct met één van onze trainers wat we jou nog meer kunnen bieden om jouw trainingsdoelstellingen te behalen. Want of je nou wilt afvallen, kracht opbouwen of gewoon fitter wil zijn we bieden voor iedereen de geschikte ondersteuning. Wil je graag eerst nog wat meer informatie? Een afspraak maken voor een vrijblijvende rondleiding is natuurlijk ook altijd mogelijk.

X