Boksfit Utrecht

boksfit utrecht

BoksFit is een les van ALL INN Fitness & Health in Utrecht, die gebaseerd is op het leren van boks technieken, intervaltraining en uitdagende krachttraining. Begeleid door een professionele trainer werk je aan alles wat je nodig hebt voor het boksen, zonder dat je daadwerkelijk de ring in hoeft te gaan. Sla de dag lekker van je af terwijl je spieren kweekt en aan je conditie werkt.


Wat is BoksFit?

De les wordt gestart met boksen tegen de zakken. Zo worden alle boksers lekker warm. Door de korte explosieve bewegingen zullen je hartslag en ademhaling in tempo stijgen. Er wordt instructie gegeven door de trainer en vervolgens worden de oefeningen uitgevoerd. Stoten en trappen tegen de bokszak op intensief tempo en op een lekkere beat! Wij zorgen gegarandeerd voor een uitdagende training waarmee jij je grenzen verlegt.

Een BoksFit les bij ALL INN Fitness

Tijdens onze trainingen ga je niet sparren, maar werk je wel aan je conditie en aan spieropbouw. Daarnaast zien we dat kickboks trainingen een positief effect hebben op de mentale gezondheid, en dat komt ook je zelfvertrouwen ten goede!
De kickboks-training in Utrecht van ALL INN Fitness & Health leert jou in een veilige omgeving alle basisprincipes van het kickboksen. Zo kan je op je eigen tempo je boks technieken verbeteren. De kickboks-les zal op conditioneel vlak uitdagend zijn. Ben jij er klaar voor om alles uit jezelf te halen? Doe dan lekker mee!

Proefles BoksFit Utrecht?

Meld je aan voor een proeflesje BoksFit bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je BoksFit zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast BoksFit bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje Spinning!

Lekker intensief trainen op een speciale fiets. Een zware training waarbij discipline hoog in het vaandel staat om je les te voltooien. De work-outs zijn virtueel te volgen op ieder niveau. Hierdoor kan je zelf het tempo en de weerstand bepalen. Motiverende achtergrondmuziek stimuleert je om alles te geven tijdens de training! Meld je aan voor een proeflesje Spinning!

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf! Probeer Personal Training nu GRATIS uit!


 

Mensen vragen ook

Waarom is kickboksen goed voor je?

Kickboksen is goed voor je omdat je tijdens de intensieve training lekker veel calorieën verbrandt. Je verbetert je conditie en bouwt kracht op. Een uitdagende groepsles waardoor je fit en gezond blijft.

Wat train je met kickboksen?

Met kickboksen train je alle spieren in je lichaam. Je gebruikt de been- en bilspieren om stabiel te blijven staan, maar traint tegelijk ook je schouders, rug en buikspieren.

Is kickboksen gevaarlijk?

Kickboksen is wat blessures betreft net als elke andere sport. Met verstandig gebruik van materialen, respectvol omgaan met elkaar en aandacht voor je lichaam wordt de kans op gevaarlijk spel erg klein.