Boksen in Utrecht

boksfit utrecht

BoksFit is een les van ALL INN Fitness & Health in Utrecht, die gebaseerd is op het leren technieken uit het boksen, intervaltraining en uitdagende krachttraining, inclusief elementen van kickboksen. Begeleid door een professionele trainer werk je aan alles wat je nodig hebt voor het boksen en kickboksen, zonder dat je daadwerkelijk de ring in hoeft te gaan. Sla de dag lekker van je af terwijl je spieren kweekt en aan je conditie werkt.


Hoe word je fit met boksen?

De les wordt gestart met boksen tegen de zakken. Zo worden alle boksers lekker warm. Door de korte explosieve bewegingen zullen je hartslag en ademhaling in tempo stijgen. Er wordt instructie gegeven door de trainer en vervolgens worden de oefeningen uitgevoerd. Stoten en trappen tegen de bokszak op intensief tempo en op een lekkere beat! Naast de traditionele bokstechnieken, integreren we ook kickboksen oefeningen om de training nog uitdagender te maken. Wij zorgen gegarandeerd voor een uitdagende training waarmee jij je grenzen verlegt.

Hoe ziet een les BoksFit eruit?

Tijdens onze trainingen ga je niet sparren, maar werk je wel aan je conditie en aan spieropbouw. Daarnaast zien we dat zowel boks- als kickboks trainingen een positief effect hebben op de mentale gezondheid, en dat komt ook je zelfvertrouwen ten goede! De combinatie van boksen en kickboksen bij onze sportschool leert jou in een veilige omgeving alle basisprincipes. Zo kan je op je eigen tempo je boks en kickbokstechnieken verbeteren. De les zal op conditioneel vlak uitdagend zijn. Ben jij er klaar voor om alles uit jezelf te halen? Doe dan lekker mee!

Gratis boksen tijdens een proefles

Meld je aan voor een proeflesje BoksFit bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je BoksFit, inclusief de kickboksen elementen, zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast BoksFit bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden! Neem bijvoorbeeld een kijkje bij een van onze KickFun lessen.

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje Spinning!

Lekker intensief trainen op een speciale fiets. Een zware training waarbij discipline hoog in het vaandel staat om je les te voltooien. De workouts zijn virtueel te volgen op ieder niveau. Hierdoor kan je zelf het tempo en de weerstand bepalen. Motiverende achtergrondmuziek stimuleert je om alles te geven tijdens de training! Meld je aan voor een proeflesje Spinning!

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf! Probeer Personal Training nu GRATIS uit!


 

Mensen vragen ook

Waarom is kickboksen goed voor je?

 

Kickboksen is goed voor je omdat je tijdens de intensieve training lekker veel calorieën verbrandt. Je verbetert je conditie en bouwt kracht op. Een uitdagende groepsles waardoor je fit en gezond blijft.

Wat train je met kickboksen?

 

Met kickboksen train je alle spieren in je lichaam. Je gebruikt de been- en bilspieren om stabiel te blijven staan, maar traint tegelijk ook je schouders, rug en buikspieren.

Is kickboksen gevaarlijk?

 

Kickboksen is wat blessures betreft net als elke andere sport. Met verstandig gebruik van materialen, respectvol omgaan met elkaar en aandacht voor je lichaam wordt de kans op gevaarlijk spel erg klein.

Plan jouw proefles in

Ben je klaar om de intensiteit, energie en technieken van BoksFit en kickboksen zelf te ervaren? Wacht niet langer en neem de stap naar een fitter, sterker en gezonder leven! Meld je aan voor een proefles of ontdek onze verschillende abonnementen. Voor meer informatie of om jouw proefles te boeken, neem contact met ons op via 030 243 8725. Ons deskundig en vriendelijk team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te verwelkomen. Maak de sprong, en begin vandaag nog jouw transformatie!