fbpx

Personal training Utrecht

  Personal training Utrecht bij ALL INN Fitness

  Op zoek naar een goedkope & professionele personal trainer in Utrecht? Zoek dan niet verder! Bij ALL INN Fitness & Health aan de Vlampijpstraat in Utrecht Zuilen is door ons nieuwe PT30 aanbod één op één begeleiding eindelijk voor iedereen binnen handbereik. Werk onder begeleiding van een van onze gediplomeerde trainers aan jouw persoonlijke doelen, laat je motiveren en inspireren, krijg maatwerk advies op het gebied van voeding, training en opbouw en krijg eindelijk dat lichaam waar je al zo lang van droomt.

  PT30 staat voor:
  – Eén op één trainen onder professionele begeleiding
  – Betaalbare personal training
  – Gewoon in de buurt in Utrecht Zuilen
  – Inclusief alle faciliteiten die ALL INN Fitness & Health al aanbiedt

  Gegarandeerd resultaat met personal training Utrecht

  Wij zijn geen éénmansbedrijfje dat met een paar opleidingen nu denkt iedereen te kunnen helpen. Wij zijn een gespecialiseerd team met jarenlange ervaring in het begeleiden van normale mensen bij afvallen, krachtopbouw, conditieverbetering en algemene gezondheidsverbetering. Met ALL INN Fitness & Health personal training in Utrecht kunnen we jou écht aan dat langverwachte resultaat helpen. Hoe we dat weten? Omdat we het honderden keren eerder hebben gedaan. Maar neem het vooral niet zomaar van ons aan, lees vooral een paar van onze succesverhalen. En vrijwel al deze mensen lopen nog live rond bij ons dus als je ze persoonlijk naar hun ervaringen wilt vragen kom dan vooral langs!

  Bij ALL INN Fitness & Health geloven we in een goede samenwerking en motivatie. Samen met u stellen we uw trainingsdoelen op en maken we een trainingsschema. Graag begeleiden we u tijdens het sporten om uw doelen te behalen zodat u zich weer gezond en fit voelt.

  Personal training Utrecht iets voor u? Probeer het gratis

  Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven zoals ze zo mooi zeggen, dus meld je direct aan voor een gratis proefles. Heb je nog andere vragen of wil je eerst graag een keer rondkijken dan is een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze personal trainers ook altijd mogelijk!

  X