HITT Training Utrecht

HITT Training in Utrecht

HITT training staat voor High Intensity Interval Training. Korte explosieve oefeningen met hoge intensiteit. Super om conditie en kracht op te bouwen en aan je allround fitness te werken. Cross-HITT is een combinatie van CrossFit en bootcamp-achtige oefeningen. Super snel, super uitdagend en voor iedereen haalbaar in tijd, aangezien een training maar een half uur duurt.


Wat houdt een Cross-HITT training in?

Het is een training van een half uur waarin oefeningen uit CrossFit en bootcamp worden gebruikt om deelnemers een super intense work-out te bieden. Binnen of buiten, en altijd weer gevarieerde lessen waardoor het uitdagend en leuk blijft om te doen.
Denk hierbij aan oefeningen met kettlebells, battleropes of andere gewichten en apparaten. Ook touwtjespringen of functionele oefeningen kunnen zomaar op het programma staan. Altijd met een hoge intensiteit en variatie waardoor je in een half uur een uitdagende fullbody work-out te pakken hebt. De HIIT-trainingen zijn zeer geschikt als onderdeel van een trainingsprogramma voor krachtopbouw of conditie. Ook zeker als ondersteuning bij het afvallen, aangezien deze explosieve work-out je metabolisme direct een boost geeft.

Een proefles HITT Training?

Meld je aan voor een een proeflesje HITT Training bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je HITT Training zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jou trainingsdoelen te bereiken. Naast HITT Training bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje Bodyshape in Utrecht!

Wil jij ook lekkerder in je vel zitten en je fit voelen? Kom dan meedoen met de groepsles BodyShape bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht! Deze groepsles geeft je een heerlijke full-body work-out, waarbij je zowel aan je conditie als je spierkracht werkt.

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf!
Probeer Personal Training nu GRATIS uit!

Mensen vragen ook

Is Crosshitt goed om af te vallen?

Crosshitt heeft een positief effect op kracht, conditie, lenigheid en algemene fitheid. Door de hoge verbranding wordt het vetpercentage verlaagd en laat het spiermassa groeien.

Wat doet Crosshitt met je lichaam?

Door middel van goede technieken kan je met een regelmatige crosshitt work-out een flinke dosis aan atletisch vermogen, conditie, coördinatie, rompstabiliteit, explosiviteit ontwikkelen.

Hoe snel zie je resultaat met crosshitt?

Tijdens je eerste maanden crosshitt kun je al snel resultaat zien en omhooggaan in gewichten. Echter is de techniek hierbij erg belangrijk en dient die goed uitgevoerd te worden om heftige blessures te voorkomen.