HITT Training Utrecht

HITT training of HIIT training staat voor High Intensity Interval Training. Korte explosieve trainingen met hoge intensiteit. Super om conditie en kracht op te bouwen en aan je allround fitness te werken. Cross-HITT is een combinatie van CrossFit en bootcamp-achtige oefeningen. Super snel, super uitdagend en voor iedereen in te passen aangezien een training maar een half uur kost.Wat moet ik me bij een Cross-HITT training voorstellen?

Zoals gezegd is het een training van een half uur waarin oefeningen uit CrossFit en bootcamp worden gebruikt om deelnemers een super intense work-out te bieden. Binnen of buiten, altijd weer gevarieerde lessen waardoor het altijd uitdagend en leuk om te doen blijft. Denk bijvoorbeeld aan oefeningen met kettlebells, battleropes of andere gewichten en apparaten maar ook touwtjespringen of functionele oefeningen kunnen zomaar op het programma staan. Altijd met een hoge intensiteit en variatie waardoor je in een half uur een uitdagende fullbody work-out te pakken hebt. Geschikt als onderdeel van een trainingsprogramma voor krachtopbouw of conditie maar ook zeker als ondersteuning bij het afvallen aangezien deze explosieve work-out je metabolisme direct een boost geeft. Wij gaan met jou voor het beste resultaat en een leuke sportieve ervaring:

  • Wij kennen iedereen bij naam
  • Sporten met plezier
  • Betaalbaar sporten

Cross-HITT training iets voor jou?

Kom dan zeker een keer meetrainen! Bij ALL INN Fitness & Health kun je je inschrijven voor een Experience maand waarbij je een maand de fitness en alle trainingen zoals bootcamp Utrecht gratis mag proberen.