Fit Plus Utrecht

senioren fitness fitplus

Speciaal voor iedereen van 55 jaar of ouder bieden we Fit Plus (ook wel seniorenfitness) aan. Een afwisselende training onder professionele begeleiding waarmee je gezondheid, je algemene conditie en je fitheid verbeterd. Fit Plus is vooral een training om je op wat oudere leeftijd nog lekker fit te blijven voelen! Tijdens de training werken we aan het versterken van de spieren, fitheid en mobiliteit. Naast deze genoemde voordelen is het ook goed voor sociaal contact. De Fit Plus lessen van ALL INN Fitness & health in Utrecht zijn altijd gezellig!


Hoe ziet een Fit Plus Training bij ALL INN Fitness & Health eruit?

Tijdens dit uur krijg je een gevarieerde training onder begeleiding. De trainingen zijn op dinsdag en donderdag om 09:00 uur. Allereerst voer je een warming up uit in onze aerobiczaal. Onze instructrice zal gedurende een half uur full body oefeningen doen die gericht zijn op het verbeteren en onderhouden van de spierkracht, coördinatie en lenigheid. Daarna volgt een gevarieerde training die afwisselend wordt gehouden in ons kracht trainingscircuit. Als afsluiter volgt er een uitgebreide cooling-down. De cooling-down zorgt ervoor dat het lichaam na een intensieve training weer afkoelt en rustig wordt. Dit is belangrijk en helpt bij het voorkomen van blessures. Daarna wordt er gezamenlijk koffie en thee gedronken. Even napraten en socializen is natuurlijk altijd leuk bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht!

Proefles Fit Plus?

Meld je aan voor een proeflesje Fit Plus bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je Fit Plus zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast Fit Plus bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje Yoga!

De Yoga lessen in Utrecht bij ALL INN Fitness & Health zorgen ervoor dat uw lichaam en geest volledig tot rust komen. Onze yogalessen zorgen voor een ultieme verzorging en ontspanning van de spieren. Tijdens de Yogales worden er verschillende poses gebruikt die bekend en minder bekend zijn om het lichaam te prikkelen. door rek te geven aan spieren of de spieren juist te laten ontspannen geef je aandacht aan de dieper gelegen spieren. Meld je nu aan voor een proeflesje Yoga!

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf! Probeer Personal Training nu GRATIS uit!


 

Mensen vragen ook

Wat is Fitplus?

 

Fitplus is een groepsles geschikt voor ouderen. Deze groepsles is geschikt voor iedereen van 55 jaar of ouder. Tijdens de les wordt gewerkt aan het verbeteren van spierkracht, lenigheid en coördinatie.

Wat zijn de effecten van Fitplus?

 

Fit Plus is vooral een training om je op wat oudere leeftijd nog lekker fit te blijven voelen! Tijdens de training werken we aan het versterken van de spieren, fitheid en mobiliteit. Naast deze genoemde voordelen is het ook goed voor sociaal contact.

Welke bewegingen maak je tijdens een Fitplus les?

 

Tijdens de Fitplus les doe je milde buikspier en aerobics oefeningen. Deze gaan erg gecontroleerd en onder professioneel toezicht.