Buikspierkwartier Utrecht

buikspierkwartier utrecht

Buikspierkwartier Utrecht

Bij ALL INN Fitness & Health geven we een kwartier lang alleen maar aandacht aan de buikspieren. Laat je motiveren door een van onze instructeurs en geef je buikspieren een extra boost! Je buikspieren zijn van belang voor je houding en vrijwel alle oefeningen die je in de sportschool kunt doen. Train voor een sixpack, train tegen blessures, train om je houding te verbeteren of train om de kracht van je lichaam te vergroten… voor alles zijn de buikspieren en core essentieel. Wij gaan met jou voor het beste resultaat en een leuke sportieve ervaring.

Wat doen we tijdens het buikspierkwartier?

De naam geeft het natuurlijk al weg maar tijdens het buikspierkwartier zijn we een kwartier lang alleen maar bezig met het trainen van de buikspieren. Alle verschillende spieren in de buik worden aangepakt en onze trainers gaan door tot je het voelt branden met iedere keer weer andere oefeningen en variaties. Een essentieel onderdeel van iedere training!

Proefles Buikspierkwartier?

Meld je aan voor een proeflesje Buikspierkwartier bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je Buikspierkwartier zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast Buikspierkwartier bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje Bodyshape!

Wil jij ook lekkerder in je vel zitten en je fit voelen? Kom dan meedoen met de groepsles BodyShape bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht! Deze groepsles geeft je een heerlijke full-body work-out, waarbij je zowel aan je conditie als je spierkracht werkt.

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf!
Probeer Personal Training nu GRATIS uit!

Mensen vragen ook

Wat is buikspierkwartier?

Buikspierkwartier is een sessie van 15 minuten waarin de buik intensief getraind wordt. De meest belangrijke en effectieve oefeningen worden hierin uitgevoerd.

Duurt het buikspierkwartier ook echt een kwartier?

Ja, tijdens het buikspierkwartier ben je 15 minuten intensief je buik aan het trainen met verschillende oefeningen. Doordat je 15 minuten aan een stuk door je buik aan het trainen bent zonder pauzes, heeft deze les veel effect en ben je er ook snel vanaf.

Is het mogelijk voor iedereen om deel te nemen aan het buikspierkwartier, zelfs beginners?

Absoluut. Indien de oefeningen te uitdagend worden, is er altijd de optie om even te rusten op de mat. Als je nieuw bent, is het een goed idee om dit aan de trainer door te geven.

Is het mogelijk om dagelijks deel te nemen aan het buikspierkwartier?

Als je ervaren bent en regelmatig aan het programma deelneemt, kun je inderdaad dagelijks meedoen. Als je echter een beginner bent, raden we aan om twee keer per week deel te nemen.

Ik ervaar rugklachten. Is het aan te raden om deel te nemen aan het buikspierkwartier?

Het is mogelijk dat het versterken van de buikspieren kan bijdragen aan het verminderen van rugklachten, maar dit verschilt per individu. Het wordt aanbevolen om samen te werken met een personal trainer of fysiotherapeut om de oorzaak van je rugklachten te onderzoeken voordat we advies geven over mogelijke oplossingen voor jouw specifieke situatie.