Buikspierkwartier Utrecht

buikspierkwartier utrecht

Een kwartier lang alleen maar aandacht voor de buikspieren. Laat je motiveren door een van onze instructeurs en geef je buikspieren een extra boost! Je buikspieren zijn van belang voor je houding en vrijwel alle oefeningen die je in de sportschool kunt doen. Train voor een sixpack, train tegen blessures, train om je houding te verbeteren of train om de kracht van je lichaam te vergroten… voor alles zijn de buikspieren en core essentieel. Wij gaan met jou voor het beste resultaat en een leuke sportieve ervaring:

  • Wij kennen iedereen bij naam
  • Sporten met plezier
  • Betaalbaar sporten

Wat doen we tijdens het buikspierkwartier?

De naam geeft het natuurlijk al weg maar tijdens het buikspierkwartier zijn we een kwartier lang alleen maar bezig met het trainen van de buikspieren. Alle verschillende spieren in de buik worden aangepakt en onze trainers gaan door tot je het voelt branden met iedere keer weer andere oefeningen en variaties. Een essentieel onderdeel van iedere training!

Een maand uitproberen?

Vele malen per dag wordt het buikspierkwartier gehouden en aanhaken mag altijd. Kom bij ons trainen en schrijf je direct in voor een Experience maand. Hiermee kun je een maand lang al onze groepslessen en trainingsfaciliteiten uitproberen. Gewoon een keer vrijblijvend kennismaken of een rondleiding op de club kan natuurlijk ook. Wie zien je graag terug op de buikspiermat!