Buikspierkwartier Utrecht

buikspierkwartier utrecht

Een kwartier lang alleen maar aandacht voor de buikspieren. Laat je motiveren door een van onze instructeurs en geef je buikspieren een extra boost! Je buikspieren zijn van belang voor je houding en vrijwel alle oefeningen die je in de sportschool kunt doen. Train voor een sixpack, train tegen blessures, train om je houding te verbeteren of train om de kracht van je lichaam te vergroten… voor alles zijn de buikspieren en core essentieel. Wij gaan met jou voor het beste resultaat en een leuke sportieve ervaring:

  • Wij kennen iedereen bij naam
  • Sporten met plezier
  • Betaalbaar sporten


Wat doen we tijdens het buikspierkwartier?

De naam geeft het natuurlijk al weg maar tijdens het buikspierkwartier zijn we een kwartier lang alleen maar bezig met het trainen van de buikspieren. Alle verschillende spieren in de buik worden aangepakt en onze trainers gaan door tot je het voelt branden met iedere keer weer andere oefeningen en variaties. Een essentieel onderdeel van iedere training!

Een maand uitproberen?

Vele malen per dag wordt het buikspierkwartier gehouden en aanhaken mag altijd. Kom bij ons trainen en schrijf je direct in voor een Experience maand. Hiermee kun je een maand lang al onze groepslessen en trainingsfaciliteiten uitproberen. Gewoon een keer vrijblijvend kennismaken of een rondleiding op de club kan natuurlijk ook. Wie zien je graag terug op de buikspiermat!Mensen vragen ook

Wat is buikspierkwartier?

Buikspierkwartier is een sessie van 15 minuten waarin de buik intensief getraind wordt. De meest belangrijke en effectieve oefeningen worden hierin uitgevoerd.

Duurt het buikspierkwartier ook echt een kwartier?

Ja, tijdens het buikspierkwartier ben je 15 minuten intensief je buik aan het trainen met verschillende oefeningen. Doordat je 15 minuten aan een stuk door je buik aan het trainen bent zonder pauzes, heeft deze les veel effect en ben je er ook snel vanaf.