Kickboksen voor kinderen Utrecht

Bent u ook op zoek naar een plek waar kinderen van 6-12 jaar kunnen leren kickboksen in Utrecht? Bij ALL INN Fitness & Health kan nu het hele gezin terecht om fit te worden! Met de gemoedelijke sfeer van een familie sportschool kunnen je kinderen leren kickboksen. Een leuke, intensieve sport die kinderen fit en weerbaar maakt en waar ze spelenderwijs ook de nodige discipline meekrijgen. Goed voor de motoriek, het zelfvertrouwen, ontwikkeling van de coördinatie en opbouw van conditie. De les wordt gegeven door een officiële kickboks trainer.

Voor u als ouder zijn er verschillende mogelijkheden tijdens de kickboksles. Werk zelf ook aan uw gezondheid en ga lekker bij ons sporten tijdens de les van uw kind! Zo wordt het hele gezin gezonder bij ALL INN Fitness & Health!


Is kickboksen iets voor mijn kind?

Onze les is zeker geschikt voor uw kind! Kickboksen gaat niet over vechten en agressie maar juist over zelfvertrouwen, discipline en je lichaam leren kennen. Daarom is het voor kinderen die volop in de groei en ontwikkeling zijn een hele goede sport om te beoefenen. Kickboksen in een full body work-out. Je traint er je volledige lichaam mee. Voor kinderen die nog aan het groeien zijn is dit een goede manier om bij te dragen aan de ontwikkeling van de spieren.

Proefles Kickboksen voor kinderen?

Samen met je kind ben je altijd welkom voor een rondleiding of voor extra informatie over de kickboks lessen voor kinderen. Daarnaast kan je ook direct aanmelden voor een proefles Kickboksen voor kinderen. Daarmee kun je een maand lang de groepsles uitproberen en er zo achter komen of jouw zoon of dochter het leuk vindt.

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf! Probeer Personal Training nu GRATIS uit!


 

Mensen vragen ook

Hoe oud moet je zijn als kind om te kickboksen?

 

Om bij ons te kunnen kickboksen als kind hebben wij de groepsles Kickbokxing Kidz. Kinderen vanaf 6 jaar oud kunnen hieraan meedoen.

Is kickboksen slecht voor kinderen?

 

Kickboksen is een goede uitlaatklep voor kinderen. Als je kind onzeker is, kan kickboksen helpen om het zelfvertrouwen te vergroten. Het verbetert het reactievermogen van je kind en het kan helpen de concentratie te verbeteren. Kinderen zullen zich zowel lichamelijk als geestelijk beter in hun vel voelen en met meer energie de dag door gaan.

Wat leert mijn kind tijdens kickboksen kidz?

 

Kickboksen is een intensieve sport die kinderen fit en weerbaar maakt en waarbij ze op een spelenderwijs ook de nodige discipline meekrijgen. Het is goed voor de motoriek van het kind en bevordert het zelfvertrouwen, ontwikkeling en de conditie.