Kickboxing Kidz Utrecht

Kickboksen voor kinderen in Utrecht 

Bent u ook op zoek naar een plek waar kinderen van 6-12 jaar kunnen leren kickboksen in Utrecht? Bij ALL INN Fitness & Health kan nu het hele gezin terecht om fit te worden! Met de gemoedelijke sfeer van een familie sportschool kunnen je kinderen leren kickboksen. Een leuke, intensieve sport die kinderen fit en weerbaar maakt en waar ze spelenderwijs ook de nodige discipline meekrijgen. Goed voor de motoriek, het zelfvertrouwen, ontwikkeling van de coördinatie en opbouw van conditie. De les wordt gegeven door een officiële kickboks docent.


Startinformatie

Is kickboksen iets voor mijn kind?

Onze les is geschikt voor elk kind! Kickboksen gaat niet over vechten en agressie maar juist over zelfvertrouwen, discipline en je lichaam leren kennen. Daarom is het voor kinderen die volop in de groei en in ontwikkeling zijn een hele goede sport om te beoefenen. Maar laat uw kind het vooral 

zelf ervaren en schrijf hem of haar snel in voor een gratis proefles!

Kickboksen voor kinderen bij ALL INN Fitness & Health

De voordelen van kickboksen (juist voor kinderen) zijn inmiddels algemeen bekend maar waarom zou uw kind dat bij ons doen? Wij scheppen in de les een sfeer waarbij iedereen zich welkom en veilig voelt. Een fijne, lichte zaal groepsleszaal waar de kinderen ongestoord kunnen trainen.

Voor uw kind bieden we een veilige, vertrouwde omgeving met een goede sfeer en veel leeftijdsgenootjes uit de buurt.

Voor u als ouder zijn er verschillende mogelijkheden tijdens de kickboksles. Werk zelf ook aan uw gezondheid en ga lekker bij ons sporten tijdens de les van uw kind! Zo wordt het hele gezin gezonder bij ALL INN Fitness & Health! En mocht u daar echt een keer geen zin in hebben dan kunt u natuurlijk ook altijd rustig genieten van een drankje aan onze bar.

Check ook onze friends & family megadeal voor een interessante aanbieding om zelf te starten of familie en vrienden mee te nemen. 

Bij het geven van de les nemen wij uiteraard de RIVM-corona maatregelen in acht. Om deze reden vragen wij u om het volgende:

  • Kom naar de sportschool in uw sportkleding, neem zo min mogelijk spullen mee 
  • Was uw handen met grote regelmaat, uiteraard is onze locatie voorzien van desinfecteer gel
  • Betaal met pinpas
  • Bij klachten van u of uw kind: blijf thuis 
  • Nies en hoest in uw elleboog of gebruik papieren zakdoeken
  • Kom met zo min mogelijk mensen naar de sportschool

Prijs: 

25,95 per 4 weken

50% korting = 25,- euro entree 

Tijden:

Maandag & woensdag 15.00-16.00

(in de maand augustus is er een zomerstop en zullen de kinderlessen per september weer gegeven worden)

 

X