Kick & Fun Utrecht

Kickfun Kick & Fun

Kick&Fun Utrecht

Schop je conditie omhoog met Kick & Fun bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht. Een uitdagende work-out vol explosieve en dynamische combi`s. Verbrand vet, geef alle spiergroepen een flinke uitdaging en sla de stress uit je lijf! Met Kick & Fun ga je gegarandeerd volledig uitgeput en voldaan naar huis!Wat is Kick&Fun Utrecht precies?

Een super work-out gebaseerd op boksbewegingen. De les begint met een intensieve warming-up, waarbij verschillende oefeningen worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld Jumping Jacks en airsquads. Er wordt veel aandacht besteedt aan de warming-up. Dit is belangrijk, want het lichaam moet goed opgewarmd zijn voordat de intensieve boksworkout gaat beginnen. Afwisselend en uitdagend op een motiverende beat! Train zowel je uithoudingsvermogen als spierkracht tijdens deze groepsles. Deze lessen zijn een goede ondersteuning bij afvallen, krachtopbouw of gewoon een keer als afwisseling van je normale krachttraining/cardio. In duo’s stoot je afwisselend intensief tegen de bokszak.
Tussendoor worden er bijvoorbeeld push-ups gedaan. De trainer geeft constant een heldere instructie voor de volgende oefening. De intensiteit bepaal je zelf. Hierdoor is deze les geschikt voor elk niveau: van beginner tot gevorderd. Gegarandeerd voor iedereen een uitdagende work-out die bij jouw trainingsdoelen past.

Proefles Kick&Fun?

Meld je aan voor een proeflesje Kick&Fun bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je Kick&Fun zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Naast Kick&Fun bieden wij nog een heel scala aan groepslessen en andere manieren van ondersteuning aan zodat jij de meest fitte versie van jezelf kunt worden!

Misschien ook leuk om te proberen; een lesje BodyPump!

Body Pump in Utrecht is een groepsles van ALL INN Fitness & Health waarbij je kracht en uithoudingsvermogen wordt verbeterd. In een les van 60 minuten worden al je belangrijke spiergroepen uitgedaagd. Door de gevarieerde oefeningen zal je in een uurtje veel calorieën verbranden. Body Pump is niet alleen goed voor als je wilt afvallen, maar ook voor een goede conditie of een gevarieerde vorm van krachttraining. Meld je nu aan voor een proeflesje BodyPump!

Personal Training volgen?

Heb jij een bepaald fitnesdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd!
Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf!
Probeer Personal Training nu GRATIS uit!

 

Mensen vragen ook

Voor wie is de Kickfun les geschikt?

 

Een Kick & fun les is geschikt voor iedereen. De intensiteit van de les bepaal je namelijk zelf, dus het is geschikt voor ieder niveau.

Wat is het verschil tussen boksen en KickFun?

 

Er zijn een aantal verschillen tussen boksfit en kick & fun. Bij boksfit wordt er voornamelijk gelet op de technieken binnen de sport. Het is een combinatie van kracht, uithoudingvermogen en snelheid. Bij kick & fun wordt de boks techniek afgewisseld met oefeningen zoals jumping-jacks, dips en push-ups.

Verbeterd kickfun de conditie?

 

Tijdens de lessen kick & fun train je door middel van boksbewegingen je conditie en kracht. Het is een goede ondersteuning voor het afvallen, krachtopbouw of gewoon lekker voor de afwisseling.