KickFun in Utrecht

Kickfun Kick & Fun

Schop je conditie omhoog met KickFun bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht. Een uitdagende workout vol explosieve en dynamische combi`s. Verbrand vet, geef alle spiergroepen een flinke uitdaging en sla de stress uit je lijf! Met KickFun ga je gegarandeerd volledig uitgeput en voldaan naar huis!Wat is KickFun Utrecht precies?

KickFun is een super workout gebaseerd op boksbewegingen. De les begint met een intensieve warming-up, waarbij verschillende oefeningen worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld Jumping Jacks en airsquads. Er wordt veel aandacht besteedt aan de warming-up. Dit is belangrijk, want het lichaam moet goed opgewarmd zijn voordat de intensieve boksworkout gaat beginnen. Afwisselend en uitdagend op een motiverende beat! Train zowel je uithoudingsvermogen als spierkracht tijdens deze groepsles. Deze lessen zijn een goede ondersteuning bij afvallen, krachtopbouw of gewoon een keer als afwisseling van je normale krachttraining/cardio. In duo’s stoot je afwisselend intensief tegen de bokszak.

Tussendoor worden er bijvoorbeeld push-ups gedaan. De trainer van onze gym geeft constant een heldere instructie voor de volgende oefening. De intensiteit bepaal je zelf. Hierdoor is deze les geschikt voor elk niveau: van beginner tot gevorderd. Gegarandeerd voor iedereen een uitdagende workout die bij jouw trainingsdoelen past.

KickFun uitproberen

Meld je aan voor een proeflesje KickFun bij ALL INN Fitness & Health! Op deze manier kan je KickFun zelf ervaren. Daarnaast maak je vrijblijvend kennis met onze trainers die jou persoonlijk advies kunnen geven over de beste manieren om jouw trainingsdoelen te bereiken. Je kunt bij ons ook terecht voor andere leuke groepslessen, zodat je altijd een les vindt die bij jou en jouw doelen past!

Je volgt bij ons ook andere leuke lessen

BodyPump is een groepsles waarbij je kracht en uithoudingsvermogen wordt verbeterd. In een les van 60 minuten worden al je belangrijke spiergroepen uitgedaagd. In dit uur verbrand je veel calorieën door de veel verschillende oefeningen die je uitvoert. Deze les zorgt er niet alleen voor dat je afvalt, maar verbetert ook je conditie en je spierkracht.

 

Mensen vragen ook

Voor wie is de Kickfun les geschikt?

 

Een KickFun les is geschikt voor iedereen. De intensiteit van de les bepaal je namelijk zelf, dus het is geschikt voor ieder niveau.

Wat is het verschil tussen boksen en KickFun?

 

Er zijn een aantal verschillen tussen BoksFit en KickFun. Bij BoksFit wordt er voornamelijk gelet op de technieken binnen de sport. Het is een combinatie van kracht, uithoudingvermogen en snelheid. Bij KickFun wordt de boks techniek afgewisseld met oefeningen zoals jumping-jacks, dips en push-ups.

Verbeterd kickfun de conditie?

 

Tijdens de lessen KickFun train je door middel van boksbewegingen je conditie en kracht. Het is een goede ondersteuning voor het afvallen, krachtopbouw of gewoon lekker voor de afwisseling.

Neem de eerste stap naar een fitter leven!

Heeft KickFun je interesse gewekt? Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een energieker en gezonder leven. Ervaar zelf de dynamiek, de energie en het plezier van een KickFun les bij onze sportschool. Neem vandaag nog contact met ons op via 030 243 8725 of ontdek welk abonnement bij jou past met onze gratis lidmaatschapstest.