Kick & Fun Utrecht

Kickfun Kick & Fun

Schop je conditie omhoog met Kick & Fun bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht. Een uitdagende work-out vol explosieve en dynamische combi`s. Verbrand vet, geef alle spiergroepen een flinke uitdaging en sla de stress uit je lijf! Met Kick & Fun ga je gegarandeerd volledig uitgeput en voldaan naar huis! Wij staan namelijk voor:

  • Wij kennen iedereen bij naam
  • Sporten met plezier
  • Betaalbaar sporten


Wat is Kick & Fun Utrecht precies?

Een super work-out gebaseerd op boksbewegingen. Denk aan boksen tegen de zak, afgewisseld met oefeningen zoals jumping-jacks, dips en push-ups. Dit alles lekker afwisselend en uitdagend op opzwepende muziek. Train zowel je uithoudingsvermogen als spierkracht tijdens deze geweldige groepsles. Super ondersteuning bij afvallen, krachtopbouw of gewoon een keer als afwisseling van je normale krachttraining of cardio. De intensiteit bepaal je zelf, daardoor is deze les geschikt voor elk niveau: van beginner tot gevorderd. Gegarandeerd voor iedereen een uitdagende work-out die bij jouw trainingsdoelen past.

 

Kom KickFun vooral proberen!

Iets als KickFun valt eigenlijk niet te beschrijven, dat moet je meemaken! Je kunt je bij ons altijd aanmelden voor een Experience maand waarbij je een maand lang al onze groepslessen en andere trainingsfaciliteiten kan proberen. Dus kom lekker meedoen en ervaar het zelf! Wil je graag eerst nog wat meer informatie? Een afspraak maken voor een vrijblijvende rondleiding is ook altijd mogelijk. Dan beantwoorden wij alle vragen die je hebt, kijken we naar jouw wensen en doelstellingen en laten we je meteen alle mogelijkheden zien die we in huis hebben om jou te begeleiden naar het gewenste resultaat. 

Mensen vragen ook

Voor wie is de Kickfun les geschikt?

 

Een Kick & fun les is geschikt voor iedereen. De intensiteit van de les bepaal je namelijk zelf, dus het is geschikt voor ieder niveau.

Wat is het verschil tussen boksen en KickFun?

 

Er zijn een aantal verschillen tussen boksfit en kick & fun. Bij boksfit wordt er voornamelijk gelet op de technieken binnen de sport. Het is een combinatie van kracht, uithoudingvermogen en snelheid. Bij kick & fun wordt de boks techniek afgewisseld met oefeningen zoals jumping-jacks, dips en push-ups.

Verbeterd kickfun de conditie?

 

Tijdens de lessen kick & fun train je door middel van boksbewegingen je conditie en kracht. Het is een goede ondersteuning voor het afvallen, krachtopbouw of gewoon lekker voor de afwisseling.