Informatie over onze groepslessen

Over de groepslessen

BodyShape

Tijdens de les werk je met losse gewichten. BodyShape Utrecht is een mooie gecombineerde groepsles voor sporters die afwisselend op verschillende vlakken willen trainen. Hierbij kom je uiteraard in goede shape!

Een heerlijke low-impact (dus geen sprongen of heftige belasting van de gewrichten) les die start met cardio-oefeningen en vervolgens doorloopt met spiertraining voor alle spiergroepen. Er wordt gebruik gemaakt van attributen en matjes. Iedere BodyShape les heeft andere oefeningen en routines waardoor het steeds uitdagend blijft en je spieren keer op keer geprikkeld worden.

Naar BodyShape >>

Fitplus

Informatie over Fitplus

Naar Fitplus >>

BodyPump

De BodyPump les begint met een warming up. Het is belangrijk om je spieren van tevoren goed op te warmen. Hierdoor kan je tijdens de training volle bak presteren. Bij Body Pump train je in een uurtje al je spiergroepen. Door deze groepsles blijf je in vorm en voel je je fit. Je lichaam wordt strakker door de hoge verbranding en je uithoudingsvermogen neemt toe.

Naar BodyPump >>

KickFun

KickFun is een super workout gebaseerd op boksbewegingen. De les begint met een intensieve warming-up, waarbij verschillende oefeningen worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld Jumping Jacks en airsquads. Er wordt veel aandacht besteedt aan de warming-up. Dit is belangrijk, want het lichaam moet goed opgewarmd zijn voordat de intensieve boksworkout gaat beginnen. Afwisselend en uitdagend op een motiverende beat! Train zowel je uithoudingsvermogen als spierkracht tijdens deze groepsles. Deze lessen zijn een goede ondersteuning bij afvallen, krachtopbouw of gewoon een keer als afwisseling van je normale krachttraining/cardio. In duo’s stoot je afwisselend intensief tegen de bokszak.

Naar KickFun >>

Pilates

Pilates is een groepsles waarbij houding, core stabiliteit, coördinatie, ademhaling en de focus op lichaam en geest centraal staan. Een training waarbij de spieren tegelijk versterkt en gerekt worden met als resultaat een evenwichtig, strak en soepel lichaam. Pilates is een training voor het hele lichaam maar focust voornamelijk op de core (romp of kern – de spieren rondom je buik, rug en bekken). Deze spieren vormen de basis van vrijwel alle bewegingen.

Naar Pilates >>

Crossfit

Tijdens CrossCamp Utrecht zal er op een uitdagende manier gewerkt worden aan je uithoudingsvermogen en kracht en techniek. Bij ALL Inn Fitness maken we gedurende de CrossCamp training gebruik van barbells, dumbells, kettlebells, plyoboxen, tractorbanden, zandzakken, TRX, touwen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen, zoals duwen, trekken, werpen, tillen springen, klimmen en rennen.

Crosstraining heeft een positief effect op kracht, conditie, lenigheid en algemene fitheid. Door de hoge verbranding wordt het vetpercentage verlaagd en laat het spiermassa groeien.

Bij CrossCamp Utrecht wordt er rekening gehouden met alle niveaus. Je kunt de oefening lichter doen of een hulp attribuut gebruiken. De trainingen zijn gevarieerd en dat is precies wat CrossCamp zo leuk maakt!

Naar Crossfit >>

Zumba

Houd je van dansen, Latin muziek en wil je afvallen of aan je conditie werken? Dan is Zumba in Utrecht de workout voor jou! Je kunt tot wel 500 calorieën per uur verbranden en zo dans je jezelf ongemerkt in topvorm. Zumba is een groepsless gebaseerd op verschillende dansvormen. Het is een populaire sport om lekker fit te blijven. Iedereen kan meedoen met deze swingende workout, want Zumbalessen hebben een laag instapniveau. Bouw kracht en uithoudingsvermogen op, verbeter je cardio en breng je lichaam in vorm op een manier die je niet eerder ervaren hebt.

Naar Zumba >>

BoksFit

BoksFit is een les van ALL INN Fitness & Health in Utrecht, die gebaseerd is op het leren technieken uit het boksen, intervaltraining en uitdagende krachttraining, inclusief elementen van kickboksen. Begeleid door een professionele trainer werk je aan alles wat je nodig hebt voor het boksen en kickboksen, zonder dat je daadwerkelijk de ring in hoeft te gaan. Sla de dag lekker van je af terwijl je spieren kweekt en aan je conditie werkt.

Naar BoksFit >>

Bootybuilding

Train je billen in Utrecht met Bootybuilding, een unieke groepsles bij ALL INN Fitness & Health. De gehele les bestaat uit oefeningen voor de billen.

Naar Bootybuilding >>

Yoga

De yogalessen in Utrecht bij ALL INN Fitness & Health zorgen ervoor dat de lichaam en geest volledig tot rust komen. Onze yogalessen zorgen voor een ultieme verzorging en ontspanning van de spieren. Tijdens de yogales worden er verschillende poses gebruikt die bekend en minder bekend zijn om het lichaam te prikkelen. Door rek te geven aan spieren of de spieren juist te laten ontspannen geef je aandacht aan de dieper gelegen spieren.
Tijdens yoga beoefen je houdingen die zorgen voor een sterker lichaam en geest. Je lichaam en geest worden ruimer gemaakt en geopend. Daarnaast is yoga na een drukke werkdag ook heel ontspannend, omdat het zorgt voor een vermindering van stress en een betere harmonie van lichaam en geest. De sessies zorgen voor spanning en ontspanning tegelijk!

Naar Yoga >>

Ervaar All Inn Fitness & Health nu met een Experience maand

Experience maand >>