30% gratis nieuwjaar actie
Personal Training UtrechtLINK LINK

 

Onze sportschool in Utrecht

Welkom bij ALL INN Fitness & Health, jouw ideale sportschool in Utrecht! Ben je op zoek naar een plek waar je je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is ALL INN Fitness & Health jouw sportcentrum! Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de motivatie te vinden om te sporten. Daarom zorgen wij voor een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om jouw persoonlijke grenzen te verleggen. Met een divers aanbod aan faciliteiten en diensten, is er voor ieder wat wils. Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderde; bij ons sportcentrum is iedereen welkom!

senioren fitness fitplus

Fit plus bij onze sportschool

Speciaal voor iedereen van 55 jaar of ouder bieden we Fit Plus (ook wel seniorenfitness) aan. Een afwisselende training onder professionele begeleiding waarmee je gezondheid, je algemene conditie en je fitheid verbeterd. Fit Plus is vooral een training om je op wat oudere leeftijd nog lekker fit te blijven voelen! Tijdens de training werken we aan het versterken van de spieren, fitheid en mobiliteit. Naast deze genoemde voordelen is het ook goed voor sociaal contact. De Fit Plus lessen zijn een gezellige manier om te sporten in Utrecht!

 

personal trainer utrecht

Personal training volgen?

Heb jij een bepaald fitnessdoel voor ogen? Met behulp van Personal Training bij ALL INN Fitness & Health in Utrecht behaal je dit doel gegarandeerd! Onze personal trainers hebben de professionele kennis in huis om jou goed naar je doel te begeleiden. Met een op maat gemaakt fitness- en voedingsschema word jij een nog fittere versie van jezelf!

 

ontvangst utrecht

Onze sportschool

Onze gym is opgericht in 1984 en is daardoor niet meer weg te denken uit Utrecht. Doordat persoonlijke aandacht bij ons op nummer 1 staat word je altijd naar wens geholpen. Door de hoge persoonlijke aandacht heeft niemand hier een nummer en noemen we mensen bij naam. Dit geeft een fijne sfeer. Als klant voel je je welkom bij ALL INN. Wij beschikken over een breed assortiment fitness apparatuur waar je uitgebreid gebruik van kunt maken. Bij ALL INN voelt iedereen zich vrij en kan iedereen zichzelf zijn. Of je nou een druk of vrij rustig leven hebt, door de ruime openingstijden van ALL INN is er altijd wel een moment waarop het voor jou uitkomt om lekker te komen sporten. Omdat wij veel faciliteiten aanbieden vermelden wij geen directe prijzen op de website. Die bespreken wij tijdens een vrijblijvende persoonlijke rondleiding met u.

Wat zeggen onze leden!

Wil je het eens uitproberen?

Vraag hier je Experience maand aan!

Neem contact met ons op

Heb je na het lezen van alle voordelen zin gekregen om aan de slag te gaan bij onze sportschool? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog jouw proefles in bij onze sportschool. Ervaar zelf de professionele begeleiding, uitgebreide faciliteiten en de vriendelijke, motiverende omgeving. Je kunt gemakkelijk een lidmaatschap kiezen dat bij jou past met onze handige lidmaatschapstest. Aarzel niet, stap in en ontdek wat ons sportcentrum jou te bieden heeft. Wij staan klaar om jou te verwelkomen en samen te werken aan jouw persoonlijke doelen. Tot snel bij ons sportcentrum!