Zumba

Zumba

Dansend weer in shape komen? Kom dan naar onze Zumba les op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag en dans mee op opzwepende muziek. Elk uur weer een feestje met verschillende danspasjes je vergeet bijna dat het sporten is!

De lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden: goed instapbaar voor de beginners en uitdagend voor de gevorderden. Verbrand een hoop calorieën zonder dat je het doorhebt!

Je kunt de Zumba bij ons volgen op:

-Maandag 17:00-18:00

-Dinsdag 18:00-19:00

-Donderdag 19:00-20:00

-Vrijdag 9:00-10:00

Deze les is te vinden in onze ruime groepsleszaal op de begane grond. De les duurt een uur en wordt gegeven door een van onze enthousiaste gediplomeerde instructrices.

Flexibel betaalbaar Fitness of groepsles in Utrecht

Bij ALL INN Fitness & Health kun je flexibel sporten door middel van onze rittenkaart. Hierdoor heb je niet persé een abonnement te hebben, via de rittenkaart is het mogelijk om af en toe langs te komen om een les of training mee te doen. Een goede optie voor mensen die niet elke week in Utrecht zijn maar hier toch een training mee willen doen. Via de link onderaan deze pagina kun je hier meer informatie over aanvragen.

Bedrijfsfitness

Ook via bedrijfsfitness kun je bij ons gebruik maken van de groepslessen. Zie de pagina Bedrijfsfitness voor meer informatie over dit lidmaatschap. Ook als bedrijf zijnde die geïnteresseerd is in bedrijfsfitness kun je er meer informatie krijgen via de link onderaan de pagina.

Proefles Zumba

Zin gekregen om de Zumba uit te komen proberen? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend onze startinformatie aan. Kom je liever langs? Geen probleem, we hebben koffie of thee voor je klaar staan.

Ik wil startinformatie!

Nog niet overtuigd?

Bekijk dan onze foto’s op onze facebookpagina van het feestje dat wij 4 keer in de week bouwen tijdens de Zumba les!