Waarom nemen mensen een personal trainer?

Tegenwoordig is personal training vrij populair. Het geval is vaak dat mensen eerst denken dat ze  zichzelf wel redelijk goed kunnen instrueren en vermaken in de sportschool, maar na een tijdje merken ze toch dat je niet het optimale uit hun trainingen halen. Een personal trainer kan hier goed bij helpen. Steeds meer mensen begrijpen nu ook dat een personal trainer echt goed kan helpen bij het behalen van je trainingsdoelen. Door nauw contact te hebben kan je samen met je personal trainer aan je doelen werken. En of je nou wilt afvallen, aankomen spiermassa opbouwen of aan je conditie wilt werken, dat maakt niet uit. Met een personal trainer gaat het behalen van dit soort doelen een stuk makkelijker.

Voor een aantal mensen is het ook zo dat de drempel om te gaan beginnen met sporten te hoog is. Een eerste gesprek met een personal trainer dat nog vrijblijvend is kan er ook bij helpen om de drempel te verlagen. Een proefles is ook een mooi voorbeeld. Hierbij krijg je een ervaring van wat een personal training inhoudt en kan je geheel voor jezelf beslissen of het wat voor je is.

Een personal trainer is ervaren in zijn/haar vak en leert je hoe je de kwaliteit van het leven kunt verbeteren door regelmatig te bewegen. Samen bouw je aan een plan en behaal je doelen. Hierdoor wordt het sporten leuk en raak je gemotiveerd. Je zit lekker in je vel en voelt je fit.

Je kunt ervoor kiezen om personal training 1 op 1 te volgen, maar ook om de trainingen met nog iemand anders erbij te volgen. Dan is het dus 2 op 1. In het PT30 pakket duurt een personal training 30 min. Vandaar het getal 30. Hierin krijg je veel persoonlijke aandacht en professionele begeleiding van je personal trainer. Je leert je eigen grenzen kennen en verleggen. Deze trainingen zijn geschikt voor alle leeftijds- en fitnessniveaus. Dat is het mooie van personal training, het is voor iedereen toegankelijk. Vandaar dat het ook helemaal op maat gemaakt is voor jou. Met een juist voedingsadvies en een goed schema kan je snel mooie resultaten behalen. En dat doe je niet alleen, maar dat doen we met elkaar!