Spinning

Spinning in Utrecht, Zuilen

Te vinden in ons lesrooster, spinning. Deze intensieve les die volledig op de bekende indoor cycling fiets wordt uitgevoerd is een goede les voor vetverbranding of conditie training. Mede door de opzwepende muziek en de ervaren trainers maakt deze les tot een ultieme fiets ervaring. De fietsen zijn uitgerust van een draaiknop waarmee je de weerstand kan vergroten en verlagen, hierdoor is de les voor iedereen te doen, hoe ervaren of onervaren jijzelf bent als fietser.

Doordat de les geheel op de fietsen wordt uitgevoerd is de belasting op gewrichten minimaal, een goede les voor het versterken van de gewrichten in de benen, onzeker of het een goede les is voor jou? Laat je adviseren door een van onze instructeurs.

Je vind de spinning in ons lesrooster via de onderstaande link.

Lesrooster

RPM, Sprint en Spinning

Naast de spinning bieden wij ook RPM en Sprint. Deze lessen van Les Mills volgen een vaste structuur die 3 maanden hetzelfde blijft, hierdoor kun je duidelijk je eigen vooruitgang meten door de weerstand elke les te verhogen. De Sprint en RPM lessen zijn virtueel te volgen bij ons in de club. De spinning is een Freestyle les en brengt daardoor een grotere diversiteit.

Virtual Spinning Utrecht

Ook bieden wij Virtual Spinning aan, op deze manier kun je bij ons altijd een les spinning volgen. Ieder heel uur start er een nieuwe les waar je aan mee kunt doen. Ieder heel uur vanaf het moment dat de club opent tot het moment dat ALL INN Fitness & Health sluit.

Past jouw Spinningschoen?

Speciaal voor de pedalen van onze spinningfietsen hebben wij ombouwstukjes waardoor alle spinningschoenen passen op onze pedalen. Geen zorgen dus over je schoenen, alles past op onze pedalen!

Proefles Spinning

Zin gekregen in een les Spinning? Via onderstaande link kun je gratis en vrijblijvend startinformatie aanvragen. Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen voor een rondleiding en een kop koffie bij ons op de club.

Proef de spinning