Pilates

Pilates Utrecht

Een les gericht op bodyforming en versteviging waarin harmonie tussen lichaam en geest centraal staat. De oefeningen zijn erop gericht om de spieren te verstevigen maar wel lang en slank te houden. Hierdoor ontstaat er bijna geen zichtbare spiergroei, maar ervaart u wel het afslankende en verstevigende effect! Een prima workout om de dag mee te starten. Bedacht door Joseph Pilates als een soort revalidatie les, hierdoor is het voor ieder niveau mogelijk om mee te doen en zelfs aan te raden. Kom je ook meedoen aan onze Pilates in Utrecht, Zuilen?

Vind de pilates lessen in ons lesrooster.

Lesrooster

Waarom Pilates?

Deze les is gemaakt voor mensen met rugklachten, door Pilates te beoefenen verhelp je en voorkom je het. Zeker voor mensen die de hele dag zitten of juist veel belastend werk doen is dit een les die aan te raden is. Het voorkomt toekomstige klachten.

Bedrijfsfitness

Ook via bedrijfsfitness kun je bij ons gebruik maken van de groepslessen. Zie de pagina Bedrijfsfitness voor meer informatie over dit lidmaatschap. Ook als bedrijf zijnde die geïnteresseerd is in bedrijfsfitness kun je er meer informatie over krijgen door op onderstaande link te drukken of via onze contact pagina.

Flexibel betaalbaar fitness of groepsles in Utrecht

Bij ALL INN Fitness & Health kun je flexibel sporten door middel van onze rittenkaart. Hierdoor heb je niet persé een abonnement te hebben, via de rittenkaart is het mogelijk om af en toe langs te komen om een les of training mee te doen. Een goede optie voor mensen die niet elke week in Utrecht zijn maar hier toch een training mee willen doen. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over deze mogelijkheid.

Proefles Pilates

Enthousiast geworden? Via onderstaande link kun je gratis en vrijblijvend startinformatie aanvragen. Je kunt ook gewoon langskomen op de club, we kunnen je dan meteen rondleiden en alles vertellen over de mogelijkheden.

Ik wil startinformatie!