Personal trainer: Zef

Mijn naam is Zef Schuurman, 18 jaar en doe de opleiding MBO sport, bewegen & gezonde leefstijl. Ik voetbal al sinds dat ik klein ben en doe dit ondertussen nog steeds erg graag. Door de jaren heen zocht ik iets waar ik echt al m’n energie in kwijt kon en kwam daardoor al snel bij fitness terecht.

Voor mijn studie moest ik stage lopen, hieruit ben ik bij ALL INN Fitness beland, deze plek beviel me goed en heb keihard gewerkt. Dit heeft mij uiteindelijk een baan opgeleverd. Sindsdien heb ik ontzettend veel geleerd over fitness en merk ik dat ik dagelijks nieuwe dingen leer.  Dit hele proces vindt ik fanatisch en blijf gedreven om mij te blijven verbeteren als trainer.  

Ik probeer altijd met mijn klanten een gezellige sfeer te creëren tijdens de trainingen. Hierdoor komen de klanten met meer zin naar de trainingen toe. Bij de eerste trainingen kijk ik vaak wat de klanten leuk vinden om te doen en wat zij minder leuk vinden. Op deze wijze blijven de trainingen leuk en zullen we altijd tot het uiterste gaan om er zo elke week weer een schepje boven op te kunnen doen.

Personal trainer: Zef