Personal trainer: Tyrone

Mijn naam is Tyrone Henwood. Al sinds mijn jeugd was ik op zoek naar iets waardoor ik mij beter in mijn vel zou voelen. Uiteindelijk kwam fitness op mijn pad en ging ik hard werken aan mijn lichaam. Al snel merkte ik dat dit een behoorlijke uitdaging is, ik besloot me op te leiden zodat ik wist waar ik mee bezig was en begon me steeds beter in mijn vel te voelen. Dit gevoel wil ik overdragen aan anderen mensen. Ik ervaar veel genot als ik mijn klanten train en help hun doelen te behalen. Het is daarom mijn passie geworden om zo veel mogelijk mensen te helpen als personal trainer.

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het coachen van mensen in de fitness & kickboksen en werk als lifestyle coach aan het verbeteren van jouw eetgedrag. Ik vind het belangrijk dat we elkaar kennen op persoonlijk niveau, zodat ik weet wie ik train en hoe ik jou doelgericht kan helpen. We zullen eerst aan tafel gaan om elkaar beter te leren kennen, stellen samen een doel op en beginnen daarna gelijk met trainen. Je zal ervaren hoe het is om met een personal trainer te sporten.

Als jij je net als ik je beter in je vel wilt voelen en je doelen wilt behalen, neem dan contact met mij op. Dan maken we een afspraak en zal ik je vertellen hoe ik jou kan helpen.

Personal trainer: Tyrone