EnJoy Your Smile

Tanden bleken Utrecht

Mijn naam is Joy en ik ben de eigenaresse van EnJoy Your Smile. Bij EnJoy Your Smile kan je terecht om je tanden te bleken in Utrecht. Ik ben een aantal maanden werkzaam geweest in een tandenbleekstudio. Daar ben ik intern opgeleid tot een professioneel en ervaren tandenbleek consulente. Ik had het daar ontzettend naar mijn zin en ben uiteindelijk ook assistent-manager geworden over 2 filialen. Ik deed dit werk met zoveel plezier dat ik uiteindelijk heb besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan voor mezelf en een eigen tandenbleekstudio in Utrecht te openen.

Ik hoop jullie snel te mogen ontvangen en dat we er samen een mooi resultaat van mogen maken!

Nu tijdelijk €9,95 per 20 min!

Jouw succes naar stralend witte tanden
Simply the Best!

Goed om te weten over tanden bleken:

  • Bleken houd in dat de tanden worden opgeschoond en niet witter worden gemaakt. Je tanden worden nooit witter dan de natuurlijke kleur van jouw eigen tanden van toen je ongeveer 8 jaar was. Iedereen is anders en dus het resultaat ook. Ik verricht geen wonderen maar een veilig resultaat wordt er zeker behaald.
  • Om naar de meest witte tint te gaan raad ik een dubbele behandeling aan de White Smile incl. polijsten. Deze tandenbleek behandeling bevat 2 keer 4 sessies van 20 minuten. Daarnaast wordt voor de behandeling doormiddel van polijsten de tanden ontdaan van alle matige tandplak (tandplak verkleurt niet, dus als dit verwijderd is zorgt dit voor het beste resultaat).
  • Tandenbleken is niet schadelijk en ik maak gebruik van een non-peroxide gel die gebaseerd is op zonnebloem- en kokos olie. Binnen 24 uur na de behandeling worden door je speeksel de bouwstoffen die aan je glazuur onttrokken zijn weer volledig hersteld. Het verkleuren van je tanden gaat na de behandeling in hetzelfde tempo door als dat het voor de behandeling deed. Waardoor verkleuringen sneller ontstaan zijn bijv. koffie, thee, roken etc.

Tanden bleken Utrecht behandelingen:

Om bij te houden:                 2 sessies van 2 keer 20 minuten
White smile:                          4 sessies van 4 keer 20 minuten
Ultra white smile:                  6 sessies van 6 keer 20 minuten
Voorbehandeling:                 Polijsten

Dit zijn de basis behandelingen. Het is altijd mogelijk om op locatie nog meerdere sessies bij te boeken. We kijken samen wat er nodig is om het beste resultaat te behalen

Garantie op tanden bleken Utrecht

Op de Ultra white smile behandeling (behandeling heeft van 6 sessies van 20 minuten incl. polijsten) geef ik een 100% tevreden garantie. Tijdens deze behandeling is een vóór en na foto die bij mij in de studio gemaakt wordt bij mij in de studio verplicht. Deze voor en na foto wordt alleen gemaakt van de tanden. Mocht er na de behandeling geen verschil te zien zijn zal ik dezelfde behandeling opnieuw aan u aanbieden. Het is verplicht deze 2e behandeling binnen 2 weken na de 1e behandeling uit te voeren. Anders vervalt de garantie. Mocht er na de 2e afspraak weer geen verschil te zien zijn dan is het waarschijnlijk de kans dat u al op uw meest witte tint zit die behaald kan worden. Na de 1e behandeling weten we dat nog niet zeker, dus als service krijgt u dan dezelfde behandeling volledig gratis van mij aangeboden. Voor de eerste 24 uur na de behandeling geef ik een advies mee. Indien deze niet wordt opgevolgd kan dat ook een negatieve invloed hebben op het behaalde resultaat.

Je zou kunnen denken als het na de eerste keer niet werkt waarom daarna nog wel? Dit heeft met de activatie tijd te maken. Bij de één zal de werking van de gel sneller zijn als bij een ander. Dit is echter bijna nooit het geval.

Voorwaarden voor een garantie zijn:

  • De behandeling Ultra white smile van 6 sessies van 20 minuten incl. polijsten.
  • Voor en na foto bij mij in de studio (alleen van de tanden)

Na de tanden bleek behandeling

Aangezien er na de behandeling nog 24 uur nawerkingen bezig zijn van het speeksel en de mineralen, zul je nog met een aantal dingen rekening moeten houden.
Dat zijn:

  • Eerste 2 á 3 uur na de behandeling niet eten en drinken; uitsluitend water is toegestaan.
  • Na de eerste 2 á 3 uur kan er gegeten en gedronken worden, maar let wel nog even op de producten die erg veel kleurstoffen bevatten. Denk hierbij aan: koffie, thee, rode wijn, tomatensoep, spinazie etc.
  • Niet roken

Voor het beste resultaat raad ik je aan om dit advies voor 24 uur goed op te volgen. Mocht dat niet zijn zou het een negatieve invloed kunnen hebben op het behaalde resultaat.

Afspraak maken?

Wil jij nou ook stralend witte tanden? Maak dan gauw een afspraak en kom langs! Om een afspraak te maken kunt u een whatsapp bericht sturen naar: 06-2861 6957.

Het is ook mogelijk om met zijn 2e langs te komen en tegelijk een behandeling te hebben voor jouw succes naar stalend witte tanden. Zodra u een afspraak heeft gemaakt ontvangt u een betaalverzoek. Deze dient gelijk te worden overgemaakt en u zal dan een bevestiging ontvangen van de gemaakte afspraak.