Sportschool Utrecht

Dit jaar bestaat ALL INN Fitness & Health 35 jaar! Dat maakt de sportschool Utrecht een van de oudste sportcentra van de stad. Daardoor heeft menig inwoner van Utrecht hier dan ook getraind en zijn/haar doel behaald. Wij (team ALL INN Fitness & Health) zijn trots op onze club en de leden. De combinatie van de twee maakt ALL INN Fitness & Health tot het sportcentrum dat het is geworden in deze 35 jaar.

Sportieve stad Utrecht

Er zijn in de loop der jaren veel sportscholen bijgekomen in de omgeving Utrecht. De vele clubs ofwel ‘’ketens’’ genoemd, proberen mensen van de bank af te krijgen tegen een zo goedkoop mogelijk tarief. Wij als ALL INN Fitness & Health hebben al 35 jaar de persoonlijke aandacht en begeleiding voorop staan. Daarom zie je ons vaak bezig met het rondleiden van potentieel nieuwe leden en de werving ervan. Hierdoor kunnen wij succesvol aan de groeiende fitness markt blijven deelnemen, maar onze focus blijft natuurlijk om doelen en gewenste resultaten mogelijk te maken voor onze leden.

Niet geweest? Wij bellen jou!

De mensen die begeleid willen worden om zijn of haar doelstelling te behalen hebben de hulp nodig van een instructeur om een duidelijke strategie te krijgen. Daarnaast is één van onze successen is een stok achter de deur zijn voor onze klanten. Daarom contacten wij onze leden als ze enige tijd niet meer zijn komen sporten. Daardoor kunnen wij onze klanten weer snel helpen met een afspraak voor een schema of evaluatie.  Omdat wij begrijpen dat mensen allemaal wel eens last hebben van een motivatie dip of tijdelijk te druk zijn. Wij helpen je graag weer die ‘’drempel’’ over. Door onze aanpak komt ieder lid bij ons gemiddeld 2 a 3 keer per week (dit is inclusief onze rittenkaarten!). Een hoog aantal als je dat met andere sportscholen in Utrecht vergelijkt.

Dit geeft ons aan dat de manier waarop wij met de leden omgaan in de club gewaardeerd wordt en aangezien wij hier heel veel plezier in hebben zullen wij daar ook zeker mee doorgaan. Daarnaast is deze manier van omgang met leden uniek in de fitness. Daarom geven wij iedere lezer de kans om meerdere mensen van onze club te laten proeven. Door middel van onderstaande link kun je iemand opgeven voor een rondleiding door de sportschool:

www.allinnfitness.nl/gratis-proeflesweek

Geschiedenis van ALL INN Fitness & Health

Wist je dat het gebouw waar ALL INN Fitness & Health al 35 jaar de sportschool Utrecht  is vroeger voor heel andere doeleinden werd gebruikt? Het hele industriegebied was vroeger een groot complex waar de treinen werden gebouwd (Werkspoor), vandaar dat er op sommige plekken nog rails in het gebied te vinden zijn. Daarom was het gebouw van ALL INN Fitness & Health vroeger een grote loods waar verschillende treinen in stonden. In 1983 sloot Werkspoor haar deuren en kwamen de panden beschikbaar voor andere bedrijven, waarna in september 1984 ALL INN Fitness & Health ontstond, deze werd 5 jaar later overgenomen door de huidige eigenaar Emile.

Aangezien veel van onze leden vroeger ook al te vinden waren op de club, zullen die; de oudere versies van ALL INN Fitness & Health en het pand; nog herinneren. Zo doende bestond de club eerst uit slechts een zaal op de begane grond en kleedkamers op de 1ste verdieping. Later werd de club uitgebreid en er kwam er een groepsleszaal bij. Vervolgens werden er steeds een stukken van de verdiepingen bij genomen. Hierover zullen we in latere blogs nog over uitweiden.

Leave a Comment