Zumba Utrecht

Zumba Utrecht is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness bedacht door Beto Perez, die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Daardoor is de les afwisselend en leuk. Ook is het toegankelijk voor ieder dansniveau, de les is dusdanig opgebouwd dat iedereen hierbij aan kan haken. Daarom is het voor jong en oud een goede manier om in conditie en vorm te blijven.

Waarom Zumba Utrecht?

Waarom?

Nou, het heeft gunstige effecten op je lichaam:

               -Conditie

               -Vetverbranding

               -Soepele spieren

Conditie

Zoals al vermeld was is het een leuke les, reden genoeg om eraan mee te doen toch? Daarnaast heeft het ook voordelen voor het lichaam. Omdat je een uur lang in beweging bent met de verschillende dansbewegingen, verbeter je het uithoudingsvermogen. Je beweegt met je hele lichaam; armen, benen en heupen. Intensief voor het lichaam en heeft een positief effect op de conditie.

Vetverbranding

Een uur lang op je plek dansbewegingen maken zorgt toch al gauw voor een calorieverbranding van minimaal 400 kilocalorieën. Dit is toch al gauw 25% van het aantal calorieën die je op een dag kunt eten. Meer mogelijkheid om te eten of juist de kans om wat extra calorieën eraf te houden. Het ligt er net aan welk doel jij wilt halen.

Soepele Spieren

De spieren soepel houden, het klinkt alsof je daarvoor altijd maar moet rekken. Maar door de bewegingen die je maakt tijdens Zumba hou je de spieren ook soepel en gezond. Bewegingen die je op je normale dagen niet maakt. Alle bewegingen in deze les zorgen ook voor een goede samenwerking van verschillende spieren en gewrichten. Oftewel deze les is een aanrader.

https://allinnfitness.nl/zumba/

Onze Zumba Utrecht les

Bij ons op de club wordt er drie keer per week Zumba gegeven. Deze lessen zijn te vinden in ons lesrooster op maandag om 17:00, dinsdag om 18:00 en op donderdag om 19:00. De lessen worden gegeven door 2 vaste instructeurs, Miranda en Bernadette. Helaas houdt Bernadette ermee op na jaren trouwe dienst bij ons op de club. We willen deze lessen toch door laten gaan en zijn dus op zoek naar nieuwe Zumba instructrices. We gaan Bernadette enorm missen. Ze heeft een gezellige club aan mensen opgebouwd die steeds haar les kwamen volgen.

Zumba instructeur (m/v) gezocht!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe instructrice/instructeur om onze Zumba Utrecht lessen over te nemen. Er wordt 3 uur per week Zumba gegeven, op maandag, dinsdag en donderdag. Wij zijn bezig om de maandag en donderdag in te vullen en zoeken ook naar instructrices/instructeurs voor op de invallijst voor de groepslessen. Daarvoor zijn we opzoek naar meer dan alleen Zumba. Voor iedere les die wij bieden hebben wij invallers nodig. Zie ons groepslesrooster via onderstaande link of neem contact met ons op via info@allinnfitness.nl.

https://allinnfitness.nl/contact/

Wij zijn dus  op zoek naar een geschikte nieuwe instructrice/instructeur voor de openstaande lessen. Ben of ken je iemand die deze les kan geven? Wij komen graag in contact om te kijken naar de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op via onderstaande link. Of mail/bel naar info@allinnfitness.nl of 030-2438725.

Leave a Comment