Yoga

Yoga

Onze ALL INN Yoga is een ontspanningsles waarbij de spieren de ultieme verzorging krijgen. Tijdens deze les worden er verschillende poses gebruikt die bekend en minder bekend zijn om het lichaam te prikkelen door rek te geven aan spieren of juist ontspanning erop te leggen. Met deze training geef je aandacht aan de dieper gelegen spieren.

Daarnaast is na een drukke werkdag een yoga les ook heel ontspannend, het zorgt voor een vermindering van stress en een betere harmonie van lichaam en geest. De sessies zorgen voor spanning en ontspanning tegelijk! Kortom een heerlijke training.

Yoga in Utrecht voor jong en oud

Onze yoga is instapbaar voor ieder niveau en iedere leeftijd. Voor senioren een manier om de spieren gezond en fit te houden en voor de andere leeftijden een manier om de spieren lang te houden en de geest vrij van stress te houden.

Flexibel betaalbaar Fitness of groepsles in Utrecht

Bij ALL INN Fitness & Health kun je flexibel sporten door middel van onze rittenkaart. Hierdoor hoef je niet persé een abonnement te hebben, via de rittenkaart is het mogelijk om af en toe langs te komen om een les of training mee te doen. Een goede optie voor mensen die niet elke week in Utrecht zijn maar hier toch een training mee willen doen. Klik op de link onderaan de pagina voor meer informatie.

Bedrijfsfitness

Ook via bedrijfsfitness kun je bij ons gebruik maken van de groepslessen. Zie de pagina Bedrijfsfitness voor meer informatie over dit lidmaatschap. Ook als bedrijf zijnde die geïnteresseerd is in bedrijfsfitness kun je er meer informatie krijgen via de link onderaan deze pagina.

Pilates, Piloxing en Yoga

Lijkt dit je wat? Kom een keer langs voor een proefles en bekijk ook onze andere lessen die vormen van ontspannen bewegingen bevatten. Zie ons lesrooster en kom een les meedoen/uitproberen. 4 dagen per week worden deze lessen gegeven!

Ik wil startinformatie!