Waarom ALL INN Fitness & Health?

Waarom ALL INN Fitness & Health?

Als je een van de leden bent die al 10 jaar of meer lid bij ons is, dan komen de redenen in deze blog je waarschijnlijk heel bekend voor.

 

De club bestaat al ruim 34 jaar en is een begrip in Utrecht en omstreken. De club ligt in het hartje van Zuilen en is goed bereikbaar vanaf de omliggende wijken/dorpen zoals Oog in Al, Overvecht, Ondiep, De Meern, Leidsche Rijn en Maarssen.

Sportcentrum ALL INN Fitness & Health staat bekend om zijn begeleiding en contact met leden. Hier ben je geen nummer maar een persoon met eigen doelen waar we je graag mee helpen. Persoonlijke aandacht staat bij ons op nummer 1!

 

Waarom ALL INN Fitness & Health? Hier sommen we een aantal redenen voor je op.

-Persoonlijke Begeleiding

Ieder lid van ALL INN Fitness & Health krijgt persoonlijke begeleiding, doordat je iedere 4 weken een afspraak hebt met een gediplomeerd instructeur houden we de progressie van je doel bij en je motivatie om te blijven komen. Daarnaast worden de oefeningen uitgelegd zodat men geen fouten maakt met de uitvoering.

-De unieke sfeer

Bij ALL INN Fitness & Health zijn de leden geen nummer, het personeel kent alle namen en is betrokken bij het halen van de doelen. Je bevind je in de fitness tussen een diversiteit aan mensen met verschillende doelen. Tevens worden de doelen door lid en instructeur in samenspraak opgesteld. De sfeer moet je proeven!

-Het uitgebreide aanbod

ALL INN Fitness & Health is een krachtpatser qua apparatuur, veel verschillende soorten machines en nog veel meer losse fitness equipment staat klaar om gebruikt te worden. Daarnaast heeft het verschillende fitness ruimtes zoals de Powerhouse en de Outdoor Fitness waar de sportieve mogelijkheden eindeloos zijn.

Krachttraining bij ALL INN Fitness & Health

-De groepsleszaal

Naast de groepslessen die nergens anders te vinden zijn in Utrecht zoals de Bootybuilding, mogen leden gebruik maken van de zaal wanneer deze niet door ALL INN Fitness & Health zelf gebruikt wordt. Het groepslesrooster is dan uitgebreid, er blijven voldoende mogelijkheden over om zelfstandig te boksen in de zaal.

-Outdoor Fitness

Een speciale fitness mogelijkheid in Utrecht, de Outdoor Fitness van ALL INN Fitness & Health. De kracht oefeningen buiten uitvoeren met een van de barbells of losse schijven. Daarnaast staat er een kooi met een monkeybar van 12 meter lang en heeft de Outdoor Fitness een baan van ruim 25 meter om banden over te slepen of om te gooien.

-AIR (ALL INN Results)

Goed begeleide groepen die samen naar een doel toe werken, zoals het Groeiplan en het Gemotiveerd Afslanken. De deelnemers van de groepen gaan een termijn van 6 tot 8 weken werken naar het behalen van hun doel, zoveel mogelijk afslanken of aankomen.

-Kluizen waar je geen slotje voor hoeft mee te nemen

-Douches die geen geld kosten

 

De fitnessclub van Utrecht. Misschien zelfs de oudste die te vinden is in de stad, met een uniek concept waar je als lid in centraal staat. Een club die continue bezig is met nieuwe ideeën en projecten.

Samen met de leden maakt het team van ALL INN Fitness & Health dit alles mogelijk.

Leave a Comment