Total Body

Total Body Workout Utrecht

Een intensieve totale workout die met verschillende spullen wordt uitgevoerd. De les is een mix van onder andere de Bodypump, Bodyattack,  Functional Fitness en Bodystep te vinden in Utrecht. De les wordt uitgevoerd met allerlei elementen die in de fitness beschikbaar zijn. De klassieke dumbells en barbells, steps en tubes maar ook oefeningen op het eigen lichaamsgewicht.

De training is voor jong en oud, man en vrouw, aan te passen op eigen intensiteit. Goed voor de coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht. De les is voor veel doelen toepasselijk. Laat je adviseren aan de balie of door een van onze instructeurs.

Last van een blessure? Geen zorgen, de instructeurs houden rekening met je.

Je vind deze les in ons lesrooster.

Lesrooster

Bodystep Utrecht, Zuilen

Een van de weinige lessen nog in Utrecht waar de steps een vast onderdeel in is. Een onderdeel dat de uithoudingsvermogen verbeterd en vet verbrand. Een leuke intensieve manier om de vakantie kilo’s te verbranden of het summerbody te realiseren.

Flexibel betaalbaar Fitness of groepsles in Utrecht

Bij ALL INN Fitness & Health kun je flexibel sporten door middel van onze rittenkaart. Hierdoor hoef je niet persé een abonnement te hebben, via de rittenkaart is het mogelijk om af en toe langs te komen om een les of training mee te doen. Een goede optie voor mensen die niet elke week in Utrecht zijn maar hier toch een training mee willen doen.

Proefles Total Body / Proefles Steps

Enthousiast geworden over deze les? Kom het uitproberen bij ons in de club, vraag hier gratis en vrijblijvend onze startinformatie aan. Tevens zul je rond geleid worden door de club en krijg je te zien wat ALL INN Fitness & Health allemaal te bieden heeft.

Ik wil startinformatie!

Bootcamp Utrecht

De Total Body is tevens vergelijkbaar met de bekende bootcamp. Deze les wordt alleen geheel buiten gegeven in het Julianapark en omstreken. Kom beide eens uitproberen.