Studenten

ALL INN Fitness & Health is al jaren een thuishaven voor de sportende student door een scherpe prijs en aantrekkelijke openingstijden is het de club voor de studenten in Zuilen, Overvecht, Oog in Al, Lombok en Ondiep. Tevens goed te bereiken vanaf Maarssen en Leidsche Rijn. De studenten fitness in Utrecht.

De club heeft lange openingstijden, elke maandag, woensdag en vrijdag opent de club om 7:30 en sluit om 23:00. Dinsdag en donderdag opent de club om 8:30 en sluit om 23:00. Tot slot in het weekend opent de sportschool om 9:00 en sluit om 16:00. Alle studenten lidmaatschappen zijn inclusief onbeperkt fitness en groepslessen en zijn al beschikbaar vanaf 19,95. Voor het afsluiten van een studenten lidmaatschap heb je een studenten kaart nodig, digitaal of op pas.

Krachttraining of groepsles Utrecht Zuilen

De ouderwetse look van ALL INN Fitness & Health gecombineerd met het continu innoveren van de fitness en groepslessen zorgt voor een unieke sport ervaring in Utrecht. De sportschool bestaat inmiddels al meer dan 35 jaar en is al sinds het begin bekend om zijn brede assortiment aan kracht apparatuur en accessoires. Daarnaast is er altijd gediplomeerd personeel aanwezig om je te helpen je doelen te behalen of om advies te geven over onduidelijkheden.

Ook zijn er veel groepslessen die je helpt bij het studenten leven, zoals bijvoorbeeld Yoga waarbij je even helemaal tot rust komt, Pilates waarbij aan je houding wordt gewerkt en Zumba waarbij je even al je energie kwijt kan. Laat je adviseren door een van onze medewerkers om erachter te komen welke les bij jouw doelen past.

Proefles Sportschool

Interesse gekregen in onze club? Wij nodigen je graag uit om de club te komen ervaren. We kunnen je dan alles vertellen over de mogelijkheden en hoe we je gaan helpen jouw doelen werkelijkheid te maken. Via onderstaande link kun je een gratis dagpas aanvragen.

Gratis proefles