Sportfysiotherapie Zuilen

Sportfysiotherapie Zuilen (voorheen ‘Van der Aa fysiotherapie zuilen’)is gespecialiseerd in het verhelpen van klachten met jouw sport als einddoel. Denk aan rug en schouderklachten of revalidatie na een operatie.

Binnen de sport fysiotherapie zuilen wordt er vanaf het begin gekeken naar wat je ondanks je blessure of klacht nog wél kan. De flexibele openingstijden zijn ideaal voor de werkende en studerende sporters. Daar hoort een goede bereikbaarheid bij, direct bij de therapeut, ook in de avond en in het weekend. Zie je jezelf niet als sporter? Voor andere klachten bent u ook welkom!

Een afspraak maken kan door te bellen naar (030) 20 72 450 of direct te whatsappen naar Joep of Nick. Hun telefoonnummers staan hieronder onderaan het stukje over hunzelf. 

Joep van der Aa…

is zowel sportfysio als algemeen fysiotherapeut bij van Sportfysiotherapie Zuilen. Daarnaast is hij docent aan Bachelor opleiding fysiotherapie op Fontys Hogeschool in Eindhoven.

In 2009 is hij afgestudeerd op de hogeschool voor fysiotherapie Thim van der Laan. Na twee jaar werkervaring op te hebben gedaan is hij gestart met de opleiding sportfysiotherapie aan de SOMT in Amersfoort. Deze opleiding heeft hij 2015 mogen afronden. Dankzij deze opleiding en de verbinding aan Fontys Hogeschool is er meer kennis in huis om de sporter te laten terugkeren op zijn of haar oude niveau. Hiermee bent u verzekerd van de meest up-to-date behandeling van uw klacht.

Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen staat hij ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten. Daarnaast is hij lid van de KNGF (genootschap voor fysiotherapie).


AGB code: 04-116252 
BIG registratienummer: 99912548804
Het directe nummer van Joep is (06) 280 214 40.

Nick van Vliet…

Is algemeen fysiotherapeut bij Sport fysiotherapie Zuilen. In 2015 heeft hij zijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond. Tijdens zijn opleiding was hij personal trainer bij ALL INN Fitness & Health. Hierdoor heeft hij veel ervaring in het begeleiden van sporters.


Direct na het afstuderen is hij aan het werk gegaan bij verschillende praktijken. Hierdoor heeft hij een scala aan patiënten gezien en zijn de meeste klachten de revue gepasseerd. Tijdens de opleiding heeft hij de cursus “Kinesio taping concept” (gekleurde tape) gevolgd. Daarnaast heeft hij twee jaar geleden de opleiding tot Dry Needling therapeut afgerond. Hiermee zijn spieren los te krijgen wat anders niet of nauwelijks lukt. Om zo verdere stappen te kunnen zetten met de oefentherapie.

Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen, staat ook Nick ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten. Daarnaast is hij lid van de KNGF (genootschap voor fysiotherapie).

AGB code: 04-848483 
BIG registratienummer: 49920343304 
Het directe nummer van Nick is (06) 216 663 02.

Vergoedingen:

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Ieder jaar veranderen de aanvullende pakketten voor fysiotherapie bij een aantal verzekeraars. Soms krijg je meer of minder behandelingen dan het jaar ervoor met hetzelfde pakket. Mocht je willen weten hoeveel er in jouw geval vergoed worden. Neem dan contact met ons op.

Tel. (030) 20 72 450

Whatsapp Joep: (06) 280 214 40

Whatsapp Nick:(06) 216 663 02

www: www.sportfysiotherapiezuilen.nl

Vond je deze blog leuk? Lees dan ook onze vorige blog via onderstaande link.

https://allinnfitness.nl/ripped4summer-fitness-challenge-utrecht/

Leave a Comment