Sporten met U-Pas

Bij ALL INN Fitness & Health kun je ook sporten met U-pas. We vinden het namelijk heel belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te trainen om zo aan een goede gezondheid te werken En juist in tijden van drukte of zorgen is het zo belangrijk om goed voor jezelf en je lichaam te blijven zorgen. Blijf in balans met yoga, pilates of een ademhaling workshop. Of verbeter je conditie en kracht met een groepsles of een persoonlijk trainingsschema. Wij bieden 35 jaar ervaring in professionele begeleiding en met resultaat voor iedereen, gewoon in de buurt van Utrecht Zuilen, Ondiep, Overvecht  en de Schepenbuurt.

Sporten met U-pas voor iedereen

Door bij ons te sporten met Upas kun je gebruik maken van al het goede dat ALL INN Fitness & Health te bieden heeft. Denk daarbij niet alleen aan dingen zoals onze uitgebreide openingstijden en enorme vloer met krachtapparatuur. Maar ook:

  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Uitgebreid groepslesrooster voor lichaam en geest 
  • Altijd een goede sfeer 
  • Sociale contacten en gezelligheid
  • 4000 m2 aan sportfaciliteiten

Meer informatie over sporten met U-pas bij ALL INN Fitness & Health?

Kom eens een keer eengratis proeflesvan bijvoorbeeld yoga proberen, ga los met een andere groepsles of leef je uit in de sportzaal met gewichten en fitnessapparaten. Aanmelden kan direct online of bij de balie en beginnen kan meteen. Voor alle voorwaarden en mogelijkheden verwijzen we je graag door naar de website vanĀ U-pas.