Senioren

ALL INN Fitness & Health heeft door zijn vele mogelijkheden aan krachtsport veel apparatuur voor ieder niveau. Daarom zijn de senioren op hun plek bij ALL INN Fitness & Health. Er kan op een rustige manier getraind worden binnen de club, op de begane grond en op de eerste verdieping.

De fysiofitness is geheel gericht op coördinatie, balans, onderhoud en spierversteviging, een rustige plek om blessure voorkomend of revaliderend te trainen.

Sport Begeleiding Ouderen

Natuurlijk laten wij onze leden niet alleen, zo ook de oudere sporters niet. Er is altijd een instructeur aanwezig om te helpen met oefeningen, om vragen te beantwoorden of advies te geven. Tevens maken wij graag afspraken om onze leden te voorzien van een sportschema, gericht op je doel kunnen onze instructeurs het perfecte trainingsschema opstellen.

Senioren Sportschool Utrecht

In ons groepslesrooster te vinden op dinsdag en donderdag ochtend, de Seniorfit. Deze les start met een kopje koffie of thee in onze lounge waarna het gezelschap opwarmt in de groepsleszaal en vervolgens zelfstandig in de fitness kan sporten, natuurlijk begeleid door een gediplomeerd instructeur/instructrice. De eerste keer zal er meegelopen worden tijdens het zelfstandig trainen. Na een halfuur keren de deelnemers terug naar de groepsleszaal voor een core training en cooling-down.

Groepsles Ouderen

Naast de Seniorfit hebben wij meerdere lessen die heel geschikt zijn voor de doelen van de 50+ ers. De Pilates, gericht op de onderrug gemaakt om rugklachten te verhelpen en te voorkomen. De yoga waarbij je even geheel tot rust komt en Spinning waarbij je zonder de gewrichten te over belasten op je eigen intensiteit zwaar kunt trainen. Tevens hoef je bij ons niet in te schrijven voor een groepsles, de grote zalen zorgen ervoor dat er altijd ruimte is.

Proefles Seniorfit

Lijkt onze les Seniorfit je wel wat? Wij nodigen je graag uit op de club om onze sfeer te proeven en de club te zien. Via onderstaande link kun je vrijblijvend informatie aanvragen.

Vrijblijvend gesprek aanvragen