Senioren fitness Utrecht

Gezond ouder worden begint met senioren fitness Utrecht bij ALL INN Fitness & Health in Zuilen. Eén van de belangrijkste dingen bij gezond een hoge leeftijd bereiken is het behoud van spierkracht, conditie en flexibiliteit. Door hierop te blijven trainen blijft u lichamelijk in topconditie en kunt u zo lang mogelijk van al het goede in het leven blijven genieten. Hiervoor hebben wij trainers en trainingen die speciaal gericht zijn op gezond worden en blijven, ook op hogere leeftijd: FitPlus.

FitPlus is:

  • Drie maal per week samen trainen
  • Programma speciaal voor leeftijd 50+
  • Gezelligheid en sociale contacten

Gezond ouder worden met senioren fitness Utrecht

De genoemde FitPlus lessen zijn er speciaal voor ouderen maar ALL INN Fitness & Health biedt nog veel meer. Een abonnement geeft ook toegang tot alle andere groepslessen zoals yoga, pilates, Zumba en Fitcamp en vergeet ook de fitnessvloer niet voor uitgebreide cardioapparatuur en krachttraining. Sporten kan 365 dagen per jaar en na het sporten even bijkomen met een kop koffie of een eiwitshake hoort er natuurlijk net zo goed bij. En mocht het een keer niet zo lekker gaan dan hebben we professionele fysiotherapeutendie gevestigd zijn in ons pand en altijd beschikbaar zijn voor advies.

Direct meedoen met senioren fitness?

Wil je je aanmelden voor een gratis proefles? Dat kan altijd! Mocht je eerst nog vragen hebben, graag een rondleiding willen of één van de andere deelnemers willen vragen naar hun ervaringen dan kan dat natuurlijk ook. We hebben graag een vrijblijvend adviesgesprekwaarin we al je vragen beantwoorden!