Ripped4Summer – Fitness challenge Utrecht

Heb je gehoord van de nieuwe fitness challenge Utrecht van ALL INN Fitness & Health? Wij dagen je uit mee te doen met Ripped4Summer en zoveel mogelijk spiermassa aan te komen in 8 weken. Tijdens dit traject staat team ALL INN je bij met raad en daad via de facebook groep. Daarnaast zijn er supplementen inbegrepen in dit pakket waarmee de spiergroei makkelijker te realiseren is. De route start op 9 april 2019 om 19:15 met een eerste meeting. Daarnaast wordt dit gehele traject  aangeboden voor maar 49 euro.

Supplementen Creatine en HMB

Tijdens de challenge maak je als deelnemer gebruik van creatine en HMB. Tijdens het gehele traject worden deze twee supplementen ingenomen. De een twee keer per dag en de ander drie keer. Maar welk effect hebben deze supplementen op jouw training? Hieronder een uitleg van beide supplementen.

               Creatine

Creatine is een lichaamseigen stof die grof gezegd: zorgt voor snelle energie opslag in de spieren. Wanneer je een beweging uitvoert, wordt het eerste deel van die benodigde energie gehaald uit creatinefosfaat. Daarom geeft creatinefosfaat ook de meeste kracht tijdens de beweging. Door meer creatine in te nemen heb je langer voordeel van die maximale kracht waardoor je een herhaling meer kunt maken. Één herhaling meer zorgt voor een betere prikkel en dwingt de spier om meer te groeien.

               HMB

HMB is een verbinding die zorgt voor een betere opname van Leucine in de spiercellen. Omdat leucine een van de belangrijkste aminozuren is die zorgen voor spiergroei, en de opname hiermee verbeterd, kun je meer spiermassa aankomen. Daarnaast remt het de afbraak van spiereiwitten.

Werkt het?

Creatine is een bewezen supplement en wordt al jaren gebruikt door verschillende sporters die spiermassa willen aankomen. Daarentegen is HMB een onbewezen product, er zijn onderzoeken die het bekrachtigen en ontkrachten. Daarnaast moet gezegd worden dat alleen eiwitten en creatine de bewezen supplementen zijn. Onze ervaring is dat HMB je kan helpen naar meer spiergroei van creatine alleen.

Voor wie is dit traject interessant?

Deze challenge is aan te raden voor iedere sporter die als doel heeft spiermassa aan te komen. Daarnaast draagt meer spiermassa bij aan een hogere verbranding van vetmassa. Daarom is dit een zeer betaalbare manier om je summerbody te realiseren.

Overige informatie over de challenge

Deze fitness challenge Utrecht duurt 8 weken. Tijdens deze 8 weken wordt je begeleid via facebook, hier kun je al je vragen stellen en worden nieuwe schema’s beschikbaar gesteld. Daarnaast kun je altijd een begeleiding aanvragen voor wat extra uitleg. De creatine wordt twee keer per dag ingenomen op trainingsdagen en op rustdagen. Enig verschil hierin is de inname momenten, op trainingsdagen neem je dit in voor je training en na je training. Op rustdagen neem je het in bij je ontbijt en middag eten. De HMB wordt op dezelfde manier ingenomen alleen een keer meer. De extra keer zit hem in de avond.

Enthousiast geworden? We nodigen je graag uit om lid te worden van onze facebook groep en je aan te melden via ons formulier.

Voor de facebook groep:

www.facebook.com/groups/243369413129268/

Aanmeldformulier:

https://allinnfitness.nl/ripped4summer/

Vorige blog al gelezen? Hieronder vind je de link naar de vorige blog.

Leave a Comment