Personal trainer: Kim

Mijn naam is Kim Weitering en ik ben 32 jaar.Vanaf jongs af aan geef ik danslessen. Na de dansacademie ben ik naast danslessen, Zumba en Pilates lessen gaan geven.Ik heb me in deze periode niet altijd even fit gevoeld terwijl ik wel altijd bezig was met trainen. Omdat ik me fitter wou voelen en meer energie nodig had met alle lessen die ik gaf ben ik mij gaan verdiepen in voeding. Dit in combinatie met fitness, krachttraining en yoga geeft mij een energiek gevoel en zit ik beter in mijn vel.

Mijn passie is om anderen te inspireren en samen te werken aan jouw doel door middel van gezonde voeding, doelgerichte workout en tijd voor ontspanning.

Doelgerichte individuele trainingen geef ik nu 4 jaar in de gym, maar ook buiten in de vorm van fitcamps.

Als jij je net als ik energieker en fitter wilt voelen, neem dan contact op. Aan de hand van een kennismakingsgesprek bespreken we samen jou doel en gaan daarmee aan de slag.

Personal trainer: Kim