Personal trainer: Bo

Mijn naam is Bo Jonker, ik ben 20 jaar, ik studeer fysiotherapie aan de HU en ben werkzaam als personal trainer bij een van de beste sportscholen van Utrecht. Van kleins af aan ben ik helemaal weg van sport en doe ik niks lievers dan bewegen. Dit omdat ik minder goed ben in stil zitten en sport zo een uitlaatklep is van de overtollige energie. Ik ben op mijn 4de begonnen met turnen en doe dit nog steeds erg graag. Ik heb onder andere mee gedaan aan de Nederlandse Kampioenschappen en de Benelux cup in Luxemburg.

3 jaar geleden ben ik begonnen met stage lopen in de fitness wereld en ben ik verliefd geworden op de het fabelland der fitness, zelfs al vond ik vroeger dat fitness geen echte sport was. Ik vond turnen een echte sport en volleybal. Sporten waarbij je daadwerkelijk moest bewegen en niet alleen maar voor een spiegel hoefde te staan met gewichten in je handen.

Tot ik stage ging lopen in een sportschool tijden mijn 2de jaar van de Sport en Bewegen MBO niveau 4 opleiding. Ik leerde hoe het lichaam werkte en raakte gefascineerd door de groei en herstel van spieren. Ik ben toen zelf begonnen met trainen en merkte dat ik sterker werd. Ik zag mezelf en de mensen om me heen sterker en gelukkiger worden en toen wist ik dat ik dit gevoel over wilde dragen aan anderen.

Ik heb mezelf gespecialiseerd in daadwerkelijk het extra zetje geven wat iemand nodig heeft. Ik ben namelijk van mening dat iedereen sterker is en meer kan bereiken dan dat hij of zij denkt. Er zijn mensen die dit uit zichzelf kunnen halen en mensen die net dat extra stukje motivatie nodig hebben en dat is nou precies waar ik voor ben. Deze extra motivatie probeer ik over te brengen door middel van mijn enthousiasme en overtuiging maar ook door je jezelf op je gemak te laten voelen en je op je eigen tempo stappen te laten maken.

Verder heb ik me gespecialiseerd in het leniger maken van de spieren en pezen. Dit natuurlijk met mijn achtergrond als turner, turntrainer en toekomstig fysiotherapeut.

Ik wil beginnen door elkaar beter te leren kennen en ook op persoonlijk niveau zodat de trainingen voor jou gezellig zijn en ik ze beter op je af kan stemmen. In combinatie van voeding en op de juiste manier trainen zullen we vervolgens samen aan de slag gaan om jou doel te behalen.

Hou jij net als ik ontzettend veel van sport ( of juist helemaal niet ) en heb je een zetje in de goede richting nodig, dan ben ik er speciaal voor jou. Neem contact met me op, dan plannen we samen een afspraak in en gaan wij eens kijken hoe ik jou op de juiste manier verder kan helpen.

Personal trainer: Bo