fbpx

Drum Fit Utrecht

Een uur lang helemaal los gaan op de lekkerste nummers, je in het zweet werken met een superleuke hippe work-out: dat is DrumFit. Een geweldige training voor je benen, armen en buikspieren maar omdat het zo leuk is heb je nauwelijks door hoe hard je eigenlijk aan het trainen bent. Geschrikt voor mensen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken of wat extra spierkracht op willen bouwen.


Startinformatie

Wat is DrumFit precies?
Eén van de nieuwste rages: DrumFit is fit worden met een drumstick in iedere hand. Met speciaal daarvoor ontworpen oefeningen en bewegingen ben je aan het drummen en aan het dansen op leuke nummers terwijl je aan je spierkracht en uithoudingsvermogen werkt. Door het gebruik van drumsticks ben je meer gemotiveerd om door te gaan en zijn de meeste houdingen net wat anders dan je normaal aan zou nemen. Daarnaast wordt de work-out aangevuld met pilates en yogaoefeningen. Als je vindt dat sporten ook vooral leuk moet zijn dan is deze les zeker een aanrader!

Kom je mee drummen?
Een les als DrumFit valt eigenlijk niet te beschrijven, die moet je een keer mee komen doen. Bij ALL INN Fitness & Health kun je je altijd inschrijven voor een gratis proefweek waarbij je een week lang alle groepslessen gratis mag proberen.

X