Krachttraining

ALL INN Fitness & Health heeft een uitgebreid aanbod aan apparatuur van merken als Technogym, Nautilus en Life Fitness. Een diverse zaal vol met kracht apparatuur en losse spullen. De dumbells gaan tot 60 kilogram en de grote hoeveelheid plates/schijven zorgen ervoor dat er zwaar getraind kan worden.

Binnen de krachtruimte is de sfeer altijd goed, veel fanatieke leden die hun doelen willen halen werken motiverend voor andere sporters. Daarnaast zijn er ieder jaar weer een aantal leden die meedoen aan verschillende bodybuilding of powerlift wedstrijden. De apparatuur lenen zich voor elk doel. Het is allemaal mogelijk! Ook staat het gediplomeerde personeel voor je klaar om je te helpen bij het behalen van je doel! De kennis is aanwezig binnen de club om je met ieder doel te helpen.

Kracht Sportschool Utrecht

De krachtzaal wordt continue verbeterd en uitgebreid. Inspringend op nieuwe trends in de groeiende markt. Daarnaast hebben wij sterke spullen staan die goed gebruikt kunnen worden, Nautilus en Grunsport zijn 2 merken waar wij veelvuldig van hebben staan. De apparaten die zwaar gaan en tegen een stootje kunnen.

De spullen die worden aangeschaft voor professioneel gebruik zijn van een goede kwaliteit. De machines worden goed onderhouden en de stangen/schijven geregeld vervangen. Zo houden we de stang recht en de schijven zwaar om jouw doelen mee te kunnen behalen.

Functional Fitness

Tevens heeft ALL INN Fitness & Health een functionele zone, hier staan spullen als Kettlebells, TRX, Battle ropes, Sandbags en sprintladders. De spieren kunnen hier functioneel getraind worden voor allerlei sporten. Tevens wordt hier bijna elke dag een intensief circuit (Functional Fit) gegeven, Durf jij het aan? Zie ons lesrooster voor meer informatie.

Het lesrooster

Outdoor Fitness / Fitcamp

Tevens heeft ALL INN Fitness & Health een unieke fitness ruimte genaamd de Outdoor Fitness. Hier staat een grote kooi staan met een 12 meter lange monkeybar en hebben wij verschillende spullen liggen om je gehele lichaam buiten te kunnen trainen. Heerlijk voor als je het binnen trainen even zat bent en buiten in de zon wilt trainen. Ook wordt hier elke dinsdag en donderdag de Fitcamp gegeven en af en toe de Bootcamp op zaterdag.