Krachttraining Utrecht

ALL INN Fitness & Health is dé sportschool voor krachttraining in Utrecht. Met 35 jaar ervaring en altijd meerdere actieve leden die trainen voor bodybuilding of powerlift wedstrijden is ALL INN Fitness & Health de plek om jouw doelstellingen te behalen. Binnen de krachtruimte is de sfeer altijd goed. Fanatieke leden die hun doelen willen halen inspireren en motiveren andere sporters om er ook extra hard voor te gaan.

De krachtzaal wordt continu verbeterd en uitgebreid. Ook hechten wij veel belang aan sterke spullen die goed gebruikt kunnen worden: Nautilus en Grunsport zijn twee merken waar wij veel van hebben staan. Apparaten die zwaar gaan en tegen een stootje kunnen.

De spullen die worden aangeschaft voor professioneel gebruik zijn van een goede kwaliteit. De machines worden goed onderhouden en de stangen/schijven geregeld vervangen. Wij houden de stang recht en de schijven zwaar zodat jij jouw doelen kunt behalen.

De voordelen van krachttraining Utrecht

ALL INN Fitness & Health noemt zich niet voor niets de krachtigste Fitness van Utrecht. Naast de boven beschreven sfeer en mogelijkheden bieden wij ook nog:

  • Altijd professionele en ervaren instructeurs aanwezig
  • 35 jaar kennis en ervaring op gebied van krachtsport
  • Meerdere leden die actief deelnemen aan wedstrijden
  • Dumbells tot 60kg en grote hoeveelheid plates / schijven
  • Personal trainining, groepsprogramma’s en challenges gericht op krachtopbouw en spiermassa
  • Een uitgebreid groepslesrooster, zowel binnen als buiten (om de routine en daarmee plateau’s te doorbreken)
  • Professionelefysiotherapeuten aanwezig in het pand

Direct starten?

Wacht niet langer en start direct met krachttraining Utrecht bij ALL INN Fitness & Health! Meld je nu aan voor een rondleiding en proeftrainingop de club en ervaar wat het trainen bij ons zo fantastisch maakt. Wil je eerst meer informatie ontvangen in eenvrijblijvend adviesgesprek? Wij helpen je graag bij jouw trainingsdoelen!