Krachtapparatuur Utrecht

Al meer dan dertig jaar staat ALL INN Fitness & Health bekend om zijn uitgebreide krachtapparatuur Utrecht. ALL INN Fitness & Health heeft bijvoorbeeld een grote diversiteit aan cardio apparaten. Maar wat de club vooral bekend maakt is de grote hoeveelheid krachtapparatuur die in de sportschool te vinden is. Niemand die verwacht dat je er zoveel kan doen wanneer zij voor het eerst vanaf buiten de club in kijken. De begane grond heeft al veel spullen staan waar menig sportschool genoegen mee neemt. Daarentegen heeft de eerste verdieping van ALL INN Fitness & Health nog drie keer zoveel spullen staan. Daarom gaan we in deze blog het hebben over de apparatuur van de gezelligste sportclub van Utrecht.

Krachtapparatuur in de club

ALL INN Fitness & Health heeft verschillende merken in de zalen staan. Dit zijn de merken die je in de sportzalen kunt vinden:

               Nautilus

               Life Fitness

               Grun Sport

               Technogym

               Matrix

               True

Trots is ALL INN Fitness op zijn verschillende apparaten die allemaal weer zorgen voor een ander soort prikkel. Daarom is er in de club bijvoorbeeld niet één leg press te vinden, maar wel 5 verschillende. Dat zelfde geld voor een hoop andere apparaten zoals de chest press en lat pull down. De spullen worden goed onderhouden, nooit is er iets langdurig stuk. Daarnaast hebben we handig personeel die zelf al een hoop kan doen met de apparatuur.

Apparaten

Welke apparaten zijn er te vinden voor welke spieren? Hieronder een opsomming van de oefeningen, neem hierbij mee dat elk apparaat meerdere keren te vinden is in de club.

Benen

Leg press, Incline Leg Press, Leg extension, Leg curl, Lying Leg Curl, Seated Calf Raise, Standing Calf Raise, Adductor, Abductor en Hack Squat.

Borst en Triceps

Chest Press, Incline Chest Press, Pec Deck, Pec Fly, Triceps Dip Machine, Triceps Extension en Assisted Tricep Dip.

Rug en Biceps

Lat Pull Down, Seated Row, Assisted Pull-up, Pull-over, Shrug Machine, Rear Fly, T-bar Row, Bicep Curl, Incline Bicep Curl en Preacher Curl.

Schouders en Buik

Shoulder Press, Deltoid Raise, Abdominal Crunch, Rotary Twist.

Overige apparatuur

Naast al die krachtapparaten heeft de club ook een veelzijdigheid aan barbells en dumbells. Van de dumbells zijn twee complete sets tot 60 kilogram te vinden in de club. Daarnaast heeft elk squat rek en bench press een barbell liggen. Naast de 8 squat rekken heeft de club ook drie platte, twee incline en een decline bench press, een shoulder press en een t-bar row die allemaal een stang gebruiken. Ook zijn er 4 kabel torens te vinden in de club en zijn er overal optrek stangen te vinden. Daarnaast ligt er ongeveer tweeduizend kilogram aan schijven. Het zal niet voorkomen dat er geen beschikbare schijf meer te vinden is in de club. Daar hebben wij gewoon te veel voor liggen.

Proef de mogelijkheden van de club!

Kende je ons nog helemaal niet? Wij maken graag kennis met je! Via onderstaande link kun je een rondleiding aanvragen en zelf zien wat wij te bieden hebben. Wij kunnen het mooi vertellen, maar zelf zien en ervaren zal je doen overtuigen.

https://allinnfitness.nl/gratis-proefweek/

Vorige blog teruglezen? Hieronder vind je de link.

https://allinnfitness.nl/zumba-utrecht/

Leave a Comment