Kickfun

Kickfun Zuilen, Utrecht

De kickboks les die volledig op de bokszak wordt uitgevoerd en afgewisseld wordt met oefeningen op lichaamsgewicht. De les is voornamelijk gebaseerd op kickboksen maar heeft ook technieken uit andere vechtsporten zoals thaiboksen, boksen en MMA. Een intensieve workout met een focus op conditie, coördinatie en uithoudingsvermogen.

De les is geschikt voor iedereen, ervaren of niet, iedereen kan er nieuwe technieken uit leren. Je hoeft zelfs geen eigen spullen te hebben, je kunt handschoenen lenen van de club om te gebruiken tijdens de les. Als je ze liever van jezelf hebt kun je ze aanschaffen bij de balie. De les wordt gegeven met opzwepende muziek en duurt ongeveer 60 minuten. Een passende warming-up en cooling-down zijn inbegrepen.

Kickboksen in Utrecht, Zuilen

De les is afgeleid van het kickboksen, de zakgerichte training is een goede manier om de conditie te verbeteren en jezelf weerbaarder te maken. Daarnaast hoef je niet bang te zijn de volgende dag met een blauw oog op je werk te verschijnen. Een vechtsport zonder de blessures.

Strippen, ritten, flexibel sporten

Geen tijd om elke week langs te komen? ALL INN Fitness bied unieke mogelijkheden aan door middel van een rittenkaart. Hiermee kun je zelf bepalen wanneer je tijd hebt of mee wilt doen met de les. Meer info? Gebruik de link onderaan deze pagina.

Bedrijfsfitness

Ook via bedrijfsfitness kun je bij ons gebruik maken van de groepslessen. Zie de pagina Bedrijfsfitness voor meer informatie over dit lidmaatschap. Ook als bedrijf zijnde die geïnteresseerd is in bedrijfsfitness kun je er meer informatie over krijgen op de bedrijfsfitness pagina. Tevens wordt deze les ook als bedrijfsles aangeboden.

Proefles Kickfun

Enthousiast geworden? Vraag dan onze startinformatie aan via de onderstaande link. Of loop gerust de club binnen, er staat een kopje koffie of thee voor je klaar.

Ik wil startinformatie!