25% extra vakantiegeld* - klik hier
personal training utrecht allinn gratisPROBEER HET GRATIS !LINK LINK

Krachttraining & fitness

Met 4000m2 aan krachtapparatuur en professionele begeleiding op de vloer kunnen wij iedereen helpen bij het behalen van zijn of haar fitnessdoelen. We zijn een van de grootste en meest uitgebreide sportscholen van Utrecht op het gebied van krachttraining en hebben daarnaast ook alle cardio apparaten voor een volledige full-body work-out.

Personal Training

Bij ALL INN Fitness & Health geloven we in goede begeleiding voor iedereen. Vandaar dat onze instructeurs altijd op de vloer aanwezig zijn. Maar we bieden ook individuele trajecten aan waarbij één van onze trainers jou persoonlijk naar jouw fitnessdoelen begeleid. Voor iedereen betaalbaar en gegarandeerd motivatie en resultaat dankzij de persoonlijke begeleiding.

Groepslessen

Er is een zeer uitgebreid aantal groepslessen die variëren in intensiteit en focus. Wij streven ernaar iedereen een holistisch aanbod te kunnen doen op het gebied van beweging en gezondheid. Zo zijn er lessen speciaal gericht op krachttraining (Bootybuilding, Bodypump, Total Body, Buikspierplezier en Functional Fit) maar ook lessen gericht op cardio (Kickfun, Spinning, Fitcamp, Bootcamp en Zumba). Daarnaast zijn er nog extra lessen gericht op de balans tussen lichaam en geest (Yoga en Pilates).

Onze exclusieve resultaatgerichte programma’s

Wat zeggen onze leden!

[gymedge-vc-product-slider title=”Onze winkel” slider_item_number=”2″ col_lg=”12″ col_md=”12″ col_sm=”12″ col_xs=”12″ slider_autoplay_speed=”200″]

Gemotiveerd afslanken start nu!

Betaal nu en krijg 1 maand gratis
Word nu lid!

Laatste nieuws

Onze partners