Functional Fit

Function Training Utrecht

Een fitness circuit die wordt gegeven door een van onze instructeurs en bedoeld is om de spierkracht en uithoudingsvermogen van de sporters te verbeteren. Doordat de oefeningen voornamelijk met losse spullen worden uitgevoerd zoals dumbells, barbells, sandbags, kettlebells, TRX en balanceballen worden de spieren op een functionele manier getraind. Deze training duurt ongeveer 30 minuten en is te combineren met elk trainingsdoel. Deze les wordt iedere dag minstens 1 keer gegeven afgewisseld met de outdoor variant (Fitcamp) dus kom een keer meedoen!

Krachtgroepsles

Tevens zijn de Bodypump en Total Body vergelijkbaar met de Functional Fit. Door de kracht oefeningen die worden uitgevoerd en de krachtconditionele kenmerken kun je deze lessen als een function training kenmerken. Als je voor de Functional Fit warmloopt, zijn de Bodypump en Total Body ook zeker aan te raden. Kijk voor meer informatie op de pagina’s van deze lessen, je vindt ze in het lesrooster.

Flexibel sporten met een rittenkaart

Af en toe in Utrecht of omgeving? Bij ALL INN Fitness kun je gebruik maken van de rittenkaart waarmee je flexibel kan komen sporten. De kaart heeft een geldigheid van een jaar en kan voor elke soort training gebruikt worden. Meer informatie over deze optie? Klik op link onderaan deze pagina.

Begeleiding of een Personal Coach in Zuilen

Ook kun je schema krijgen om hier je eigen trainingen uit te voeren buiten de Functional Fit lessen om. Begeleiding zit inbegrepen in al onze lidmaatschappen en je krijgt de begeleiding van een gediplomeerde instructeur. Elke

Proefles Functional Fit 

Zin om de les te proberen? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze start informatie aan. Of kom langs bij ons op de club en proef de mogelijkheden die ALL INN Fitness & Health te bieden heeft. Klik op de link hieronder.

Ik wil startinformatie!